Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vPFCS
csendes tag
Nem, nem vagyok benne biztos. Ezért hozom el, hogy összehasonlíthassam a nálam teszten lévő Fiio X3-al.
Bár múltkor csak egy pár percre tudtam kipróbálni a rajta lévő zenével (jazz)...de észrevehetően szebben szólt egy jóval gyengébb minőségű fejessel (15es Denon), mint az X3 egy 100e-ft-os Quincy Jones-sal vagy ATHWS99-el.
De nyílván akkor korrekt a teljes összehasonlítás, ha elhozom, ugyanazt a zenét ráteszem mindkettőre, és ugyanazzal a fejessel (beyerdinamic 770-el) meghallgatom mindkettőt. Ekkor el tudom dönteni, hogy számomra megéri-e a durván 100e- ft os különbséget-e vagy sem.
Amúgy az iBasso dx50-et néztem ki...csak még azt nem tudtam kipróbálni eddig. Tehát ha az AK100 számomra nem lesz annyival szebb/jobb, akkor is a DX50-et fogom valószínű megvenni miután kipróbáltam, nem az X3-ast. De így legalább jobban kijön a különbség a kettő között. (már ha van) de feltételezem az eddigi hallgatózásaim alapján hogy lesz bőven. -
vPFCS
csendes tag
Gondoltam már rá én is. És az elmúlt napokban volt lehetőségem a Fiio-nak ilyen USB DAC cuccait is kipróbálni, (E7, E17) konkrétan ma. De ami a hordozható lejátszó mellett szól, az továbbra is az, hogy sokszor olyan helyen is van kedvem zenét hallgatni, ahol nincs lehetőségem a laptopra rátkötni az eszközt (bkv, ágyban fekve, stb)
Ha beruházok egy drága cuccra, akkor azt tényleg úgy szeretném, hogy ha zenét van kedvem hallgatni jó minőségben, akkor bárhol, bármikor lehetőségem legyen rá. Persze otthon hallgathatnám az itthoni hifit, csak arra nem keveset kellene költenem, hogy ilyen minőségben szóljon mint amit itt kihozok kb 120 és 250e-közötti összegből...Pedig ez is jó cucc volt amikor megvettem 7 évvel ezelőtt Denon erősítő, Dali hangfalak...Szóval a DAC-ban zavar a kötöttség, függőség, ami a hordozható player nél nincs. Az lehet ez is, az is. Persze drága is, de minden viszonyítás kérdése.
-
AGE-T
őstag
Nem azt mondtam, hogy minden ami nem kínai, már egyből jó, vagy fordítva. Egyszerűen nem szeretem, ha valami kínai, és kész. Én inkább keresek olyat ami nem Made in China, ennyi. A lényeg azon van, hogy lehet találni jót olcsón, máshonnan is.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
fattyu
veterán
Csodát. Amugy a dx100 mint hangkeltő eszköz power meg hajtás igen korrekt darab. Meglepően használhatóra hajtotta az öreg orthot. Hordozható eszköztől nem kívánnék ennél többet.
Viszont 1000 dollár meg fa meg vám az rettentő sok pénz.
Ehhez pedig akkora ami biciglin elég problémásan elrakható csak ( nyáron mindenképp ).
Ezenkívül pedig android vagyon rajta. Abból se jó. Ama 10 perc alatt is felcseszett agyilag amíg nyomkodtam ott... Kár hogy nem létezik amit akarok és főleg hogy nem rockboxala hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
leikomessi
aktív tag
Igen, ezzel így voltam akkor is, mikor ennél gyengébb fülesekkel hallgattam zenét. Nekem jelenleg tökéletesen megfelel ez. Csak kéne egy normális lejátszó. Eddig ami volt MP4 azzal elég jól szólt, viszont gagyibb lejátszókkal sok értelme még ennek sincs.
Ahogy nézem elég sokba kerül egy ilyen lejátszó újonnan. Lehet inkább egy jack-es okostelefont kéne vennem. Csak félek azzal sem lesz ennyire "jó" a rossz CX-em hangzása. -
AGE-T
őstag
Cowon nálam a maximális minőséget jelenti, nem is értem miért nem jöttek ki hamarabb egy ilyennel. Nem kellett volna keresgélnem, meg a világ másik végéből rendelni. Mondjuk idáig nem bántam meg ...
Ha megjelenik, nálam kipróbálható Csak asszony meg ne tudja...
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
Fkris
őstag
Köszönöm!
Ezekkel a felújított dolgokkal tapasztalat?
Nem bánom, csak erősítsetek meg benne, hogy nem megy gallyara 3 hónapon belül."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
.DLL
veterán
Ezt nem mondjátok komolyan!
HARDVER? ott vannak a hordozható lejátszók? *gigafacepalm*
De globális keresés nincs ám HA-n...
Szerk.: De van, de van! Hol a looser stencil, felfújom a homlokomra.Én meg a Házimozi/Hi-fi-ben kerestem és azon belül az Egyéb szórakoztató elektronika kategóriában adtam fel a keresős hirdetést is, remek.
De hogy a google sem dobta ki, egy hónapja Zip-et keresek... több éves találatokat persze ad...
Igen, megvan, de eddig valahogy mindig csak 1 kategóriában sikerült keresni.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest