Hirdetés
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Tristis #6964 üzenetére
én is a PDA-mat zenehallgatom, de használom x egyéb más dologra is.
szóval ha csak zenelejátszás, akkor vmi kis alap minőségi pléjer kell, pl. Sandisk Clip.
ha videó is kell, akkor tényleg bonyolultabb a képlet. ilyen gagyi xar mp4-eket én sem vennék. a minőségibb lejátszók, mint pl. az említett Cowon is pedig már annyiba kerül, hogy tényleg pda-t lehet vneni az árából. ennek az üzemideje mondjuk elmarad egy dedikált eszközétől, egy töltéssel az én FuSi N560-am tippre úgy 7 órát megy, de úgyis minden nap töltőre teszem, hiszen az egyéb felhasználási területek miatt merül rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest