- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
tal-garius #5010 üzenetére
Hát én arra hajlok, hogy nem FW frissítés kellene nekik, mert több mint másfél éve már, hogy ezt a hibát még csak el sem ismerik hivatalosan, pedig már aláírást is gyűjtöttek a www.meizume.com fórumán, hogy javítsák már ki ezt a hibát.
Ez az "apró" hiba nyilván sokaknál a lehalkuló zenék miatt sosem került elő. Sokan egyben hallgatják a mixeket, nem szétdarabolva, nekik sincs gond. Ha lehalkul, vagy szünet van a szám végén, nem venni észre. (az nem azt jelenti, hogy nem játsza el ugyanazt a player, csak 0 a hangerő amin csinálja)
Ha nem lett volna ez a szerencsétlenkedés már évek óta, én is M3-at vettem volna, mert tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam topic
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LEGO klub
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest