Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: 4. generációs szemkímélő kijelzővel debütált a TCL NXTPaper 70 Pro
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Tanácstalan vagyok.
Évek óta Thunderbird BÉTÁT használok.
Hogyan kellene a Béta státuszból a normál státuszú frissítések közé downgrade-elni?
Van egy kiegészítőm, amit AZÉRT NEM tudok használni, mert logikusan a fejlesztője csak a hivatalos verziók támogatásáig updateli újra és újra, tehát én a BÉTÁMRA nem tudom beüzemelni. -
localhost
Közösségépítő
Nem tudom, hogyan mondjam el még egyszer, hogy nem az az érdekes, hogy milyen szolgáltatónál vagy, hanem az, hogy olvasási visszaigazolást (néhány kivételtől eltekintve) a levelezőprogramok (amik a gépeden futnak) és nem a levelezőrendszerek (mint pl a gmail) küldenek. Az online (böngészőn belül) olvasott emailekről (mondom néhány kivételtől eltekintve) NINCS visszaigazolás!
A levelezőprogramokról is csak akkor jön olvasási nyugta, ha a FOGADÓ engedélyezte annak küldését! (egyszeri vagy állandó engedéllyel) -
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
Keresek valamiféle extensiont, bővítményt vagy külső programot, ami a lehető legegyszerűbb módon (gyakorlatilag egy klikkre) a Thunderbirdben kezelt féltucatnyi postaláda leveleit biztonsági másolatnak (backup) archiválja valahová a felhőbe.
Cloud tárhely van, box.com, gdrive, skydrive, vagy bármi ami szükséges. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Dark Archon
üzenetére
Itt most nincs TB, csak otthon. De emlékeim szerint Nézet / Fejlécek mutatása
-
-
localhost
Közösségépítő
Vagy pedig letöltöd a Mozzbackup programot, azzal kimented a profilodat mondjuk egy pendrivera. A másik gépen meg ugyanezzel a programmal beolvastatod és annyira örülsz, hogy csak na!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én tudom mi az Exchange, de miért ne menne a levelezés Thunderbird-del?
Megy az POP3-on is, IMAP-on is. de csak a levelezés.
Egyéb feature, mint naptármegosztás... miegymás, ahhoz meg nem jó a TB, mert a TB csak levelezőkiens. -
localhost
Közösségépítő
Nem, biztos, de én így tudom:
A Hotmail (LIVE) nem érhető el IMAP-on, csak POP3-on és LIVE klienssel.
POP3 Support Hotmail only directly supports POP3. For POP3, use pop3.live.com and smtp.live.com on ports 995 and 587 using SSL.Az alábbi kivétellel, Mac-en és iKészülékeken:
IMAP Support A product named "mBox Mail for Mac" provides IMAP access to your Hotmail account. This is for Mac or iPhone/iPod touch devices. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Superkatus
üzenetére
A hogyan "nem lehet"-et egyicipicit részleteznéd?
Hibaüzenetet kapsz,vagy semmi sem történik vagy HOGYAN ?
-
localhost
Közösségépítő
320 mert egyrészt automatice, másrészt kézzel gyakorta széprámolom a leveleket. Ez az általam elmlített "NAGYOM HOSSZÚ" idő van akár 30 40 másodperc is, azt látom hogy jött 6 új levelem a mappában látom is ebből az első feladóját és címét, de a tartalom ablakban semmit és csak teker, csak teker.
-
localhost
Közösségépítő
Kérdezem, hogy nálatok is nagyon sokáig tart amíg a TB6-os indulás után (fogadott üzenetek esetén) belép az INBOX-ba?
Miért? Ellenszer? -
localhost
Közösségépítő
Reindexelnem vagy mit kellene csinálnom és hogyan?
A ma érkezett leveleim közül az egyiknek szabály szerint egy előre meghatározott mappába kellett volna bemennie.
Helyette hibaüzenetet kaptam, hogy a szóban forgó mappa nem létezik. És valóban! A Bal odali faszerkezetben nem látható! (és több más mappám sem!)Ám a levelek megvannak mind, a kereső legalábbis megtalálja őket.
Tehát a karbantartást hogyan ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
HarryPotter
üzenetére
Sosem láttam ilyesmit: nincs rá egy jó varázslatod ?
-
localhost
Közösségépítő
Ma egyszercsak 3.0.3 jött autoupdate-n keresztül.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
canniball
üzenetére
Oszt' mikor van nekem erre 20 perc időm ?
-
localhost
Közösségépítő
Korábban volt egy bitdefender a gépemen, a Thunderbirdben a kiegészítők között még mindig ott a nyoma: bdtoolbar, azt viszont sem eltávolítani, sem semmit nem tudok vele csinálni. Nem aktív már, de azt szeretném, hogy ne legyen ott. Hol kell keresnem ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
localhost
üzenetére
Tessék, itt a link hozzá, csak reggel nem volt kezem ügyében a linkelőszerszám....
"MinTrayR is a replacement for the popular MinimizeToTray extension which is no longer actively developed. MinimizeToTray is claimed by the author not compatible with Firefox 3.0 and other Mozilla 1.9 applications. MinTrayR tries to fill this gap by especially targetting these applications."
-
localhost
Közösségépítő
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
"csak vannak benne kitüntetett, különleges jelentéssel bíró részek." ...
Leginkább a betűméret, a dőlt betű és a vastagítás meg a közvetlenk LINK lehetősége a fontos -
localhost
Közösségépítő
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet, hogy egyes skinekben van erre mód, de alapból a színezésre ez az egyetlen megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ompact

Tehát?