Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Bluetooth hangszórók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
válasz
localhost
üzenetére
Leírom bővebben mit akarok. A munkahelyen a jól megszokott Outlook figyel, ami exchange kiszolgálón keresztül szedi le a leveleket. "Természetesen" otthon már nem is férek hozzá. Nem szeretem ezt a progit, mert lassú és borzalmas nagy. A TB kicsi és fürge. Telepítés után ha szeretném konfigolni a levelezőt, akkor a kiszolgálónál csak POP és IMAP van, az Exchange nem beállítható. Emiatt írtam, hogy jó lenne beállítani valahogy.
A naptármegosztás nekem nem kell, én csak a levelezőjét használom, néha a címlistát.Ha van valami egyéb alternatíva levelezőre azt is elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest