Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovy79
őstag
Annyira nem picik azok a levelek. Van rengeteg "párszavas" mail is, amik még kisebbek.
Értem, de én még ilyet nem tapasztaltam, bár nem is gyakran keresgélek.

Az 1megára való állítás után már akkor automatikusan csökkenti a mappák (ahonnan törlünk) méretét?
Ha igen, akkor miért nem az a default beállítás? Meg amit már írtam és alapbeállítás: 1db 10gigás mappát nem tud a paraszt áthelyezni, csak 4+4+2gigás mappákba! Hogy ez miért logikus valakinek? Van pár bug... -
kovy79
őstag
Az nem megy.
Nem tudok szinkronizálni, mert minden összekavaródik.
Szinkronizálás nélkül nem tudok új mappát létrehozni (tehát offline módban).
Az összes mappa szinkronizálását kikapcsoltam, így elkezdte letölteni a webes gmail felületen frissen létrehozott új mappát (amibe a szűrt leveleket szeretném áthelyezni).
Gyorsan bezártam a tbird-öt, majd újra elindítottam és nem szinkronizáltam. Így már megvan a mappa (amibe a szűrt leveleket szeretném áthelyezni) az offline tbird-ben.
A szűrőt létrehoztam, de a mappára való alkalmazásnál/futtatásnál kiírja: Nem sikerült alkalmazni ezt a szűrőt Feladó =: xy@xy. Szeretné folytatni a szűrők alkalmazását?
A szimpla szűrő egyszerűen hangzik... -
-
kovy79
őstag
Mit töröltem le? A tbird mentés megvan, jelenleg is a 3 nappal ezelőtti van visszaállítva. Nem szinkronizálok, mert akkor mindent összekavar...
Mi az általad említett tároló?
Ez kezd egyre zavarosabb lenni...
Ma este lesz egy kis időm, nekikezdenék, de már nem tudom, hogy hol kezdjem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest