Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, én egy másik rák vagyok, nem aki előttem írt!
Van egy internetszolgáltatós e-mail címem, amit szinte kizárólag már csak archívumként használok, hogy vissza tudjak keresni bármit a korábbi levelezésből. Viszont a szenzációs szolgáltató három napja törölte a fiókot. Két nap telefonálgatásom után visszaállították új fiókként, de a tartalma értelem szerűen törölve lett. Szerencsére a törlés előtt egy nappal csináltam a teljes Thunderbirdről egy MozBackup mentést.
Hogyan tudnám visszarakni a törölt fiók levelezését a mentési fájlból? Ha simán csak backupolom, akkor gyanúm szerint nem fog működni, mert a szolgáltatói levelezőszerver felül fogja írni a jelenlegi állapotra, vagyis üres fiókra. Szóval lehet valahogy kinyerni a fájlokat a mentési fájlból, és offline fájlokat csinálni belőlük a lemezen, hogy amikor lekérdezi a szervert, akkor ne írja felül a tartalmat? Van erre valami mód?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs