Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, u.a. a fiókon vannak. Gondoltam arra, hogy létezik esetleg olyan addon/plugin, ami azt tudja, hogy ha elküldenek az 1. gépről egy levelet, akkor amikor a másik 2 gép leellenőrzi, hogy van-e új levél, akkor az 1. gépről elküldött mail letöltődik a beérkezettek közé, majd automatikusan átkerül az elküldöttek közé. De akkor ez butaság, nincs ilyen :-(
Az IMAP jó lenne, gondoltam rá, de 2 GB a szolgáltató által adott terület, az meg nagyon kevés, szerintem ott pár hónap alatt meg is telne és törölni meg nem lenne jó, mert kb. az összes levél fontos, céges.
Exchange serverhez meg ha jól tudom szerver OS is kell, meg eleve azt hiszem az kliensenként havidíjas, de lehet hogy rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest