Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Ma olvasom a híreket és az egyikben szerepel, a ...Vodafone kihasználatlanság miatt 2021 március 1-től megszünteti a UPC-től megörökölt, upcmail.hu és chello.hu végződésű e-mail címeket...
A Tunderbird levelezőmben nekem is upcmail.hu cím van megadva. Annak idején elég nehezen is sikerült beaktiválni, Levélküldő kiszolgáló megadása, meg SMTP kiszolgáló megadása ...UPC ügyfélszolgálat telefonos segítségével ... már nem emlékszem a részletekre de eléggé nehezen sikerült akkor. A Tubderbird-ben hogyan tudok egy másik címet megadni a mostani helyett, hogy utána már oda jöjjenek a leveleim? Az is ilyen bonyolult lenne? Gmail-t meg lehet ott adni?
Kicsit láma kérdés lehet és tudom, de elég alap szintű felhasználó vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest