Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user21
újonc
válasz
TigerCat
üzenetére
köszönöm a választ , de konkrétan egy intéményben dolgozom nem akarom megnevezn egy gimnáziumban vagyok kezdő rendszergazda most kezdek benne dolgozni persze 7 év kihagyással és sajnos azóta nem fejleszgettem magam tovább e téren sajna..." rutint azt meg kell szereznem mindenképp" és akkkor most térnék át a programra , hogy ezt nekem jogtisztán kéne valahogy úgy megoldanom ,hogy ne telepítsek fel ugye az intézményen belül dolgozó gépeire programokat , hanem valamilyen egyszerűbb dolog lenne nekem a jó hogy eltudjam úgy végezni hogy ahogy említettem ne kelljen programokat feltelepíteni vagy regisztrálásos eljárással ezt a problémát megoldani , mert ezt hálózaton belül kéne ezt a dolgot megoldanom , esetleg tudnál ebben segíteni , köszönöm és bocsánat ha nem fejtettem előzőleg ezt a dolgot vagy kérést íilyen részletesen , mert még nekem is új a dolgok menete és ezzel nem akarok visszaélést vagy bármit.
Köszönöm
egy kezdő rendszergazda.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Napelem
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs