Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Érdekes bugba futottam. Thunderbird úgy indul melóhelyen, hogy Üdvözli a Thunderbird "reklám" van a fő ablak alsó harmadában, ez alapvetően nem lenne gond. Viszont, ha használom a keresőt és rákeresek a bejövő levelekre, akkor nem tudom megnyitni a keresés eredményeit (megtalál mindent, látom is a leveleg egy részletét), rákattintok és nem nyitja le a fa struktúrát sem, abszolút nem jelenít meg ott semmit, sőt az üdvözlős szöveget beteszi az alsó harmadba. Újratelepítés és adatbázis visszamozgatás után is ugyanez van. Az érdekes az a dologban, hogy ugyanezen thunderbird verzó 4 másik gépen is ugyanezt a fiókot mutatja és ott megy rendesen. Hogy a francba tudom ezt az üdvözlő szöveget eltűntetni és visszahozni a találati eredményeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest