Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Az IMAP-al még mindig nem jutottam dűlőre. Azt hogyan tudom beállítani, hogy felfele is szinkronizálja a Beérkezett üzenetek mappát? Minden más mappát, ami ez alatt van, azt szinkronizál, de a Beérkezettet csak letölti.
Ez azért ciki, mert így a telefonomon minden mail újként jelenik meg és olyanok is betöltődnek, amiket korábban a gépen, TB-ben átmozgattam másik mappába (akár helyi, akár IMAP mappába). A vicc pedig az, hogy telefonról nézve az "al"mappákat, bent vannak a mozgatások, de közben a beérkezettben is ott vannak. Ezt most hogy/miért csinálja?Előre is köszi!
Ja! Ha törlöm is hasonló a működés. Gépen kitörlöm, eltűnik (azonnal töröl), de mobilon megmarad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest