Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Pont ezt nem értem, hogy miért nincs ilyen opció. Egyszerűen csak otthagyja a leveleket a fájlban, de nem ad arra lehetőséget a mezei usernek hogy kinyerje őket belőle. A tömörítéses opciókat megtaláltam, csak épp furcsállom, hogy ez az alaphelyzet, nem pedig az hogy egyből törli őket (elvégre a biztonságot elsősorban a szemetes kéne jelentse, a fájlban maradt másolatok már dupla óvatosság). Ha valamit mégis duplán védenék, akkor az sokkal inkább a szemetes lenne, na pont azt viszonyt tényleg lenullázza ürítéskor, nem értem én ezt...
Már csak azért is furcsállom ezt a helypazarló alapállást, mert a TB egyik reklámozott előnye épp a kis mérete volt, meg az hogy akár pendrivera is lehet telepíteni és bárhová viheti az ember a levelezését, na ezt a filozófiát eléggé ütik a defaultban sokszáz megásra hízó mappafájlok. Na mindegy, majd ezentúl állítgatom ezt is... 
Még egy kérdés: a tömörítés csak a fölöslegesen helyet foglaló, már törölt levelek kiirtását jelenti, vagy a megmaradó leveleken is végez valamilyen tömörítést?
Nabu: Ne írd le, inkább olvasd el még egyszer miket írok, illetve kérdezek... Akkor nem ismételnéd magad fölöslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már csak azért is furcsállom ezt a helypazarló alapállást, mert a TB egyik reklámozott előnye épp a kis mérete volt, meg az hogy akár pendrivera is lehet telepíteni és bárhová viheti az ember a levelezését, na ezt a filozófiát eléggé ütik a defaultban sokszáz megásra hízó mappafájlok. Na mindegy, majd ezentúl állítgatom ezt is...