Hirdetés
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
Az ilyen szövegeket elég ritkán változtatják. Bár ajánlott, valójában csak nagyobb változtatáskor (pl 0.9-ről 1.0-ra frissítéskor meg hasonlók) muszáj eltávolítani a régebbit, ha csak biztonsági frissítések vannak (1.0.x), akkor általában megy a sima rátelepítés is. Igaz, ezeknél is előfordulhat gubanc, de én úgy szoktam mostanában, hogy rátelepítem simán, és csak ha valami gondot tapasztalok, akkor szedem le és telepítem újra. Az 1.5-től meg nem is kell majd ilyenekkel szórakozni, mert abban már lesz lehetőség a patchelgetésre (azaz nem kell letölteni egy teljes új verziót, hanem csak egy pár KB-os frissítést).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest