Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poldi
tag
Sziasztok!
Furcsa dolgot tapasztaltam IMAP fiók használatakor:
Több beérkező levél esetében is hibás volt a becsatolt nagyméretű fájl (a mérete sem stimmelt).
A weben belépve a fiókomba a levél csatolása rendben volt, tehát csak a Thunderbird nem szedte le normálisan. Csináltam pár próbát:
Ha a Thunderbird-ben a levél beérkezését követően azonnal rákattintottam a levélre, akkor a csatolás sérült.
Ha kivártam a megnyitással, akkor a csatolás ok.
Úgy tűnik a "Tb" azonnal beérkezettnek jelzi a levelet, holott az még a háttérben töltődik a szerverről, és megnyitáskor félbeszakadhat.Más is tapasztalt hasonlót?
Illetve hogyan lehetne újra szinkronizálni (letöltetni) az IMAP leveleket.
(töröljem a postafiókot a "Tb"-ből, majd hozzam létre újra?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest