Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Egérpad topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poldi
tag
Sziasztok!
Furcsa dolgot tapasztaltam IMAP fiók használatakor:
Több beérkező levél esetében is hibás volt a becsatolt nagyméretű fájl (a mérete sem stimmelt).
A weben belépve a fiókomba a levél csatolása rendben volt, tehát csak a Thunderbird nem szedte le normálisan. Csináltam pár próbát:
Ha a Thunderbird-ben a levél beérkezését követően azonnal rákattintottam a levélre, akkor a csatolás sérült.
Ha kivártam a megnyitással, akkor a csatolás ok.
Úgy tűnik a "Tb" azonnal beérkezettnek jelzi a levelet, holott az még a háttérben töltődik a szerverről, és megnyitáskor félbeszakadhat.Más is tapasztalt hasonlót?
Illetve hogyan lehetne újra szinkronizálni (letöltetni) az IMAP leveleket.
(töröljem a postafiókot a "Tb"-ből, majd hozzam létre újra?)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest