Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Sziasztok!
Nektek megy rendesen a Thunderbird a freemail-el? Azt csinálja, hogy amikor rámegyek a letöltésre, megnézi mennyi email van a freemailen, jól ki is írja, de nem tölti le, csak mit tudom én néha 1-2 üzenetet, aztán ha kilépek és újraindítom, akkor 30-40 üzenetet, stb.
A Thunderbird-el lehet gond, vagy a freemail-el? Lehet attól, hogy be van kapcsolva az a funkció, hogy a kiszolgálón is meghagyja az üzeneteket?
Azt hogy tudom beállítani a Thunderbird-ben, hogy ne a tálcán jelenjen meg folyamatosan, hanem ha lerakom ikon állapotba, akkor az óra mellett jelenjen meg az ikonja, hogy fut? Sehol sem találtam ilyen lehetőséget... Gondolom nem kell mindig bezárni és megnyitni, ha ellenőrizni akarom vele a fiókokat, viszont ne is legyen mindig a tálcán nagy méretben, amikor fut.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Ketogén étrend
- Anime filmek és sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest