Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Mikor először használtam az Outlookot, a suliban (még Win98 volt), senki sem mondta, hogy minden levelemet eltünteti a szerverről, pár nappal később megdöbbenve tapasztaltam, hogy mi történt, azóta sincs meg jó pár számomra még mindig fontos levél, na ezért nem vagyok oda a letöltöm és letörlöm a szerverről megoldásokért...
Akármi lehet a géppel és akkor bukom a leveleket, így meg ott van a szerveren... Szóval egy rossz emlék miatt kizárnám, hogy letöltöm a leveleket a szeróról és egyúttal töröljem...egykori igen, mindig letölti ugyanazokat a leveleket és ott van a listában mind, egy éjszaka alatt 7x töltötte le, mikor ment a gép., Meg akartam nézni, véletlen volt-e, mert nap közben is újra letöltötte egyszer... Így lett reggelre a 130 levélből majdnem 1000

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akármi lehet a géppel és akkor bukom a leveleket, így meg ott van a szerveren... Szóval egy rossz emlék miatt kizárnám, hogy letöltöm a leveleket a szeróról és egyúttal töröljem...