-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Elvileg az IMAP csak annyi, hogy nem törli a leveleket a kiszolgálóról, bármi is van a kliensben állítva.
Szóval. Ha csak én egyedül megyek fel rá, akkor azt nekem letölti. Tehát valami olyan problémával állunk szemben ahogy érzem, hogy ugye egy IP-ről csatlakozunk a kiszolgálóhoz és ha valakinek előbb frissít a levelezője, akkor az mintha azt a levelet megjelölné a kiszolgálónak,hogy már le lett töltve és ne töltse le duplán, de ugye az én leveleimmel nem szinkronizálja már.
Most az előbb már letöltött egy olyat, amit előtte egy perccel a kollegának is letöltött, de még mindig van olyan, ami tegnap jött és nálam se híre se hamva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SSD kibeszélő
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest