Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcsak
csendes tag
sziasztok!
tudna nekem esetleg valaki segíteni ebben: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=39&t=1076095 ?
A lényeg, hogy semilyen beállítás nem került módosításra, és egyszer csak gondolt egy a TB és onnantól kezdve az elküldött levelek és azok adatai nem jelennek meg (a régebben elküldöttek viszont továbbra is).
Már máskor is találkoztam ilyen hibával, akkor nem sikerült megoldani
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...Ha valaki tud pls sos help me!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenMediaVault
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- BMW topik
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...