Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dcsak
csendes tag
sziasztok!
tudna nekem esetleg valaki segíteni ebben: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=39&t=1076095 ?
A lényeg, hogy semilyen beállítás nem került módosításra, és egyszer csak gondolt egy a TB és onnantól kezdve az elküldött levelek és azok adatai nem jelennek meg (a régebben elküldöttek viszont továbbra is).
Már máskor is találkoztam ilyen hibával, akkor nem sikerült megoldani
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...Ha valaki tud pls sos help me!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- SnowRunner
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most ismét kipróbáltam mindent (index újraépítés, beállítások módosítása, stb), de nem jutottam vele eredményre...