Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Anyum gépén leirtottam az Outlookot a Thunderbird feltelepítése után, mondván neki, hogy átállunk az Open Source-ra. (És tényleg, OOo, meg egyebek is. Szerencse, hogy még tetszik is neki.
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.Hogyan tudnám a mailto: linkekhez a Thunderbirdöt rendelni? Akárhogy is néztem, sehol nem találtam benne, bár lehet, hogy kiszúrta a szemem.

Köszi, HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.