- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok!
Anyum gépén leirtottam az Outlookot a Thunderbird feltelepítése után, mondván neki, hogy átállunk az Open Source-ra. (És tényleg, OOo, meg egyebek is. Szerencse, hogy még tetszik is neki.
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.Hogyan tudnám a mailto: linkekhez a Thunderbirdöt rendelni? Akárhogy is néztem, sehol nem találtam benne, bár lehet, hogy kiszúrta a szemem.

Köszi, HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fűnyíró topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Tehát, ha eddig egy e-mail címre kattintott, akkor az ugyebár ilyen volt: mailto: xyz@abc.d, és szépen megnyitotta az alapértelmezett levelezőklienst, az Outlookot. Miután azt már töröltem, most egy ilyen linkre kattintva nem a Thunderbird nyílik meg, hanem az Internet Explorert akarja mindenáron megnyitni a Win, de az meg 100% prociterhelést produkálva kifagy.