Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Micro Four Thirds
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
-
PROHARDVER!
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Van arra valami módszer, hogy a postafiókok sorrendjét megváltoztassam? Gondolom sejthető, hogy az nem játszik, hogy töröljem őket majd vegyem fel a nekem tetsző sorrendben. Nincs erre valami kiegészítő?
-
luciferc
őstag
az új thunderbirdhöz tartozó magyar helyesírási szótár nálatok is használhatatlan? egyszerűen nem ismeri a szavak nagy részét, amit meg igen, azt rosszul. kénytelen voltam a régiből a szótárt bemásolni, így jó, de azért mégis gáz, hogy a mezei felhasználók által letölthető szótár ilyen vacak. vagy csak én bénázok?
-
luciferc
őstag
van olyan add-on thunderbird alá, ami olvasatlan levél esetén villogtatja mondjuk a scroll lock led-et?
-
-
luciferc
őstag
-
luciferc
őstag
tud valaki olyan plugint, amivel megoldható, hogy a címjegyzék egyes elemeihez más-más feladót rendeljek? több email címem van, mindegyikről mást intézek, és zavaró, ha egy címzetthez nem a megfelelő címről megy a levél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. csak abban bíztam, hogy mint oly sok mindenhez, hátha ehhez is van valami kiegészítés. hiszen elvileg ez (is) a nagy előnye a thunderbirdnek, hogy sok minden van hozzá pluszban. azért ha talál valaki ilyet, akkor szóljon!!