- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Cs1csó #67130 üzenetére
Ez beépített módon működik vagy valamit alkotni kell hozzá? pl. jelszókezelő, stb.
Bocs, hogy - bizonyára alapvető dologban - értetlenkedek, de sem asztali, sem mobilos FF-ot nem használok, de volt főnököm asztali gépen FF-os, viszont mobilon szerintem a gyári böngészőt használja és rákérdezett, hogy a mobilon mentett jelszó átkerül-e az asztali (illetve laptop, de ez mindegy) böngészőbe
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Asztali és Androidos FF között működik/lehet szinkronizálni a böngészőben mentett jelszavakat?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy meghalt laptop winyójáról kellene újonnan beszerzett laposra átvinnem FF-ből jelszavakat és könyvjelzőket. Itt [link] megtaláltam mely fájlokra van szükség, de érdekelne, hogy ezen fájlok egyszerűen másolhatóak vagy adott winhez kódolva tároltak?
-
AtHoS
nagyúr
Köszi, de ott mekkora értékre van állítva default? Gondolom nem végtelen.
Mindegy, betudom anomáliának ezt a 44 GB-os cache mappát az 1,6 milliós fájlszámmal benne. Mondjuk volt rá 4-5 éve, hogy létrehozza Csak furcsálltam a méretét, mivel ilyennel még nem találkoztam.
Ez is lényegében olyan számomra, mint az alkoholmentes sör a vidéki kocsmában: mikor városi "gyerek" kér egyet, a helyi alkesz odaszól a barátjának: na ugye, mondtam én, hogy van ilyen!
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy laptop került hozzám tegnap, azzal a problémával, hogy elfogyott az üres hely a C meghajtóról, emiatt gond volt a W7-tel.
CCleaner-rel ránézve cirka 3 óra alatt átnyálazta a fölösleges dolgokat, mely időnek kb. 95%-ában a Firefox ideiglenes tároló mappáját vizslatta, ahol talált is 44GB-nyi "szemetet" (sajnos a törlés ennek többszörös idejébe került, kb. 3-as szorzót alkalmazva jutott a tisztítás végére)
A kérdésem arra irányulna hogyan sikerült FF-nek ekkora méretű ideiglenes dolgot eltárolnia? Nincs benne egy korlát amely méret fölé nem engedi futni a cache mappát?
Elvileg nem volt sosem FF crash, mivel erre külön rákérdeztem, így ötletem sincs, hogy jött össze ez a mennyiség, bár nagyon hozzá nem értő használja a gépet.
Minden esetre takarítás után új profilt kreáltam FF-re, hátha ezzel megoldottam a felhalmozás problémáját
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest