-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy a Google térkép böngészgetése közben bizonyos időközönként "belaggol'" a firefox és olyankor kb. 4-5 mp-re általában olyan mintha tekerné a winyót és addig nem reagál semmire.
Más böngészőben Chrome vagy IE9 nem tapasztaltam ezt a jelenséget de egy kicsit zavaró. Nem valamit cachel vagy ilyesmi?
-
re_mod
tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani hogy ha a címsorból akarok keresni akkor melyik kereső oldalt hozza be? Tehát ha a webcím helyére írok be valamit akkor pl. a google jöjjön be ezekre a kulcsszavakra keresve.
Előre is köszi.
-
re_mod
tag
válasz WonderCSabo #24754 üzenetére
Alapból igen de sajnos már nem a google jön be default és szeretném vissza állítani de nem találok semmi ezzel kapcsolatos lehetőséget. Jobb felül a gyorskereső rendesen a google de a címsorba ha beírok valamit akkor nem a google-t hozza be.
-
re_mod
tag
Üdv.!
Olyan kiegészítő vagy egyéb megoldás érdekelne amivel az oldalaknál a nagyítást százalékos lépésekben tudom beállítani mert default pl. 133% után már egyből a 150% a következő lépés és az elsőnél még nagyon apró a másiknál meg már ocsmány a betű méret.
Nem találtam még megfelelő kiegészítőt ehhez vagy milyen megoldás lenne erre?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest