Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
A kommentek között belinkelt nem hivatalos változat működik a 3.0.4-es változattal: én is azzal használom.
Még egy gondolat a témában: ez a kiterjesztés nálam általában letiltott állapotban figyel a listában, ha valami rendkívülit szeretnék a fájlműveletek körül keverni-kavarni, akkor engedélyezem, amikor készen vagyok, megint letiltom – a változtatások így is működnek, miközben maga a kiterjesztés nem fogyaszt erőforrást.A gyaníthatóan támadó webhelyekre történő figyelmeztetés letiltásáról:
Nem szoktam az internet olyan ligeteiben bóklászni, ahol ilyenek virágoznak, ha véletlenül mégis efféle környékre tévednék, akkor sem látok sok esélyt rá, hogy egy káros szkript lefuthatna a rendszeremen.
A figyelmeztetés leadásához szükséges ellenőrzés elvégzéséhez a Firefox egy folyamatosan frissítendő listát tölt le a Google által veszélyesnek (hamisítottnak és/vagy támadónak) ítélt oldalakról (ez a profilmappában található urlclassifier3.sqlite fájl tartalma), és az url beütésekor megnézi, hogy ebben szerepel-e a kérdéses webhely, ha igen, akkor a böngésző elküldi az urlt a Google-nek, amely az aktuális legfrissebb listája alapján mégegyszer ellenőrzi az érintett oldalt, ezután adja le az esetleges riasztást.
Ezzel a módszerrel egy folyamatosan hízó, a különbözeti frissítések miatt töredező adatbázisban kell keresgélnie a böngészőnek minden egyes url megnyitásakor, valamint 30 percenként kapcsolódik a Google szervereihez listafrissítésért, ezt én – a fenti feltételek teljesülése mellett – erőforrás-pazarlásnak, adatvédelmi szempontból pedig megbízhatatlannak tartom, ezért eltekintek e szolgáltatás használatától.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911