Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
A kiegészítőt letöltöd és felrakod innen (hivatalos Mozilla kiegészítős link), újraindítod és kész is vagy (használatát elvileg tudod). Kis kiegészítés hogy ha programot akarsz indítani akkor azt nagy valószínűséggel /bin, /usr/bin alatt találod meg (lehetnek eltérések, nem is tudom milyen Linuxot raktál fel, de pl Arch alatt minden /usr/bin alatt van a többi csak egy symlink rá), ha scriptet akarsz futtatni akkor kell futtatási jogot adni neki.. Mivel alapból exe, bat és cmd kiterjesztésű fájlt keres állítsd át hogy mindent mutasson. Amiket néztem ikonok azok nekem nem mentek, megpróbálhatod azokkal amit Windows alatt használsz (amúgy Linuxon itt találod őket: /usr/share/pixmaps , /usr/share/icons). (Ha valami más hibába futsz valószínű a platformkülönbségek miatt lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911