Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem volna célravezetőbb lecserélni az SV-t inkább? 600-as gsxr gondolom maradéktalanul kielégítené minden igényed. Persze a testsúlyodhoz méretezett rugóval.
Azt gondolom te is tudod, hogy ha nem optimális a SAG, akkor megette a fene az egészet.
Én biztos nem költeném rá a motor árának nagy részét tuningra. Ez a befektetés már a perverzió kategóriája, ami minden csak nem ésszerű.Mintha XC merev vázba tennél 160 mm-s AM/Enduro villát...
Lehet (megtettem), csak az összkép nem az igazi és felvet újabb problémákat.Aztán ha meg eladnád egyszer szerinted ki fogja kifizetni a felárat?
-
StoneBridge
senior tag
Mindenféle rosszakarat nélkül mondom a következőket...
Meglátásom szerint a kissé okoskodó(?) bejegyzéseidre érkezett válaszok megválaszolásaival és győzködés-túltengéssel csak fokozatos ellenszenvet váltasz ki sokakból.. (mondjuk belőlem pont nem, mert helyén kezelem a fórumot, nálam ezek beleférnek, én ha ráérek fórumozni, mindenki szavát iszom- még ha a hülyeség megy, akkor is
)
Hagyd ott (vagy rá), ne akarj mindenáron meggyőző lenni.
Én pl a kipuffos témától tartózkodom a továbbiakban, elismerem, hogy van akit zavar, meg totál fölösleges, nekem meg (a többségnek) pont tetszik és leszarom mondjuk, hogy az amúgy is qrvazajos városban túl hangos vkinek (ritkább eset).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest