Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Geresics #118214 üzenetére
Köszi! Jól körbejártad. Elmegyek majd egy ilyenre, hogy tudjam, mihez képest vagyok jó, vagy rossz. Sztem tanulómotornak olyan való, amit nem sajnál az ember bepanírozni. Én még tizenévesen, a régi iskola szerint gyakorlatoztam: Azt mondták a haverok, hogy "egér vagy, ha nem mered".
Egyszer, egy haver levitt egy új társaságba. Felcsillant a szemük, újonc, gyerünk a HHH -re, te mész elöl!
-Ééééén???? De hát azt sem tudom, hogy merre megy az ösvény.
-Pont azért. Mi már ismerjük, ezért nem lenne buli. Te majd eltévedsz, mi meg megyünk utánad. Háááát....
Érdekes volt. -
mokus1
addikt
válasz
Geresics #118214 üzenetére
Ez tervben van, valószínűleg ősszel lesz meg a jogsi. Úgyhogy vagy jövő tavasszal vagy ősszel tudok ilyenre menni. Nyilván függ a motorvásárlásomtól is.
Érdemes ősszel motorort vásárolni vagy késő ősszel? Gondolok itt arra, hogy ekkor talán lejjebb vannak az árak mint tavasszal. Garázsom van.
tboy93: Én is elsőkörben 600asokat nézegettem, de cserélgetni se szeretném a motorokat majd. Az biztos hogy erőben bőven elég lenne nekem is egy kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest