- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Ha jól rémlik van beépített alkalmazás költözéshez? Moto G7X-röl Moto G55-re kellene mindent átmenteni.
Kíváncsi vagyok G54 PE képest miben lesz más a G55. Ismerősöm bennem bízik adatmentésben -
csibor
addikt
válasz
Old FatBoy #570 üzenetére
Majdnem napra pontosan 3 évhasználat után cseréltem le Redmi Note 9 4/128-at, G54-re. Csak telefonálás, internet, N9 1,5-2nap , G54 3-4nap. Aktívan Sony wc200 Bluetooth, internetrádió N9 4-5 óra 60% merülés, G54 ~ 40% . Szubjektív véleményem szerint, amig nem kapcsolok Bluetooth , addig nagyon jól bánik az energiával. Természetesen 3 év múlva lenne érdemes összehasonlítani a két telót. Egyik döntés pont Redmi után a minimális telepitett alkalmazások voltak.
-
csibor
addikt
Tesztből másolva
A készülék Android 13-as főverzióval érkezik, a teszt alatt a legújabb szoftvernek ezt ismerte, a legfrissebb biztonsági patchnek pedig az augusztusit. A Motorola háromhavonta ad ki általában biztonsági csomagot, és valamikor főverzió-frissítés is esedékes is lesz, információink szerint két főverziót és három évnyi biztonsági támogatást garantál a gyártó. -
csibor
addikt
Fontos kérdés. Ajánlott üvegfólia hozzá? Hátlapi mágnest úgyis kell hozzá rendelnem. Letudnám egy körrel.
-
csibor
addikt
Beléptem a klubba
7 év Redmi után picit más, annyira hogy csak hétvégén lakom be. 50K-ért nagyon tetszik.
-
csibor
addikt
válasz
Old FatBoy #454 üzenetére
Pedig jó lenne ha bírna egy napot folyamatos internetrádióval, és, vagy Bluetooth fülessel
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Akkumulátor használatban mik a tapasztalatok? valahol olvastam panaszt rá, sokat fogyaszt. Nagyon gondolkodom rajta, Redmi Note 9 -et váltaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest