Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gzoll

aktív tag

válasz kisharsany #137 üzenetére

Szia, nekem volt/van Redmi Note 13 Pro 5G és nem ajánlom. A kamerája hiába 200 megapixel egyáltalán nem lehet vele szép képeket lőni, max utómunkával, mozgó témát se próbálj vele fotózni. A képernyője hiába AMOLED, abból is valami gagyibb fajta, nekem rettenetesen fájt tőle a fejem. A rendszer tele van szemetelve, és bár látszólag meg lehet szabadulni a magy részétől, azért nem mindentől. És a legrosszabbat a végére hagytam, mert én megőszültem tőle, hogy a virtuális közelség érzékelő egyáltalán nem funkcionál jól, én rendszeresen elnyomtam a hívást az arcommal, szóval én a redmit csak olyan embereknek szoktam ajánlani, akik mem telefonálnak a telefonnal, hanem csak neten kommunikálnak, azt is keveset mert egyébként kifolyil az ember szeme ettől a paneltől. Határozottan a motorolát venném (végül samsung galaxy flip 4-re váltottam mert volt egy kihagyhatatlan deal éppen ott és akkor)

Új hozzászólás Aktív témák