- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDMI topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Logitech Z906
- Asztrofotózás
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Persze, a total commanderrel a dropbox-hoz tudod szinkronizálni. Napközben szerkeszted az exceled, majd otthon szinkronizálod a dropboxxal, ami a gépeden egy adott könyvtárban is frissíti a tábláidat, doksijaidat, mindent! Én is így csinálom.
Totalbox a neve a pluginnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
Davebowman
senior tag
Feltettem a cyant, semmi play. Feltettem a wr2.1.1-et semmi play....mire használják azok, akiknek nem kell play? A gapps-ot miért nem teszik a ROM mell? f..om kivan.
-
Davebowman
senior tag
Najó! Most kipróbálom a cyan-t + gapps-ot(amit Somi linkelt) + Somi Hu-ját és ráeresztem a wr2.11 nandroidját Jeeeee ha feláll a rendszer, akkor ez marad!
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #3587 üzenetére
Na szépen sikerült, de ezt az alsó menügombsor-vackot hogy kapcsolom ki? Mi a neve?
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #3589 üzenetére
HOL van egy nármális boot-animáció hang nélkül????????? ÁÁÁÁ c64 feeling 3-5x még elmegy, de már zavar (
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #3590 üzenetére
Na meg a hívás! hogyan veszem fel? Nincs a képernyőn gomb hozzá? (Cyan amúgy) át lehet tenni a wr tárcsázóját ebbe?
-
Davebowman
senior tag
Kacsa romját lesegetem, kóstolgatom, de a tethering az mindenképpen kell, ha jól olvastam gyárilag nem tudja, de külső app-al tudja, ti mivel használjátok? Ja és egy nem reg-s link lenne hozzá? 3.0 kellene.
-
Davebowman
senior tag
Na szóval akkor az tuti, ha (sima piros defy) wr 2.1.1-re rátolom Kacsa JB 2.2 utána a 3.punultimatéjét és ezután a 3.0 finalt? A kérdés csak az, hogy cwm-ből mehet egymás után, vagy indítsam is el a romokat, hogy kicsit melegedjenek?
-
Davebowman
senior tag
válasz bibliator #3961 üzenetére
Ment is rá egyből. Ahogy írva. Vibrált a kacsa logo, majd fekete halál.(8 percig úgymaradt) akssi ki-be 3perc-re, indít moto logo után fekete ez már 4 perce csak a fényérzékelő megy, mert ha a lámpához tartom, akkor az alsó ledsor elhalványul, csak a képernyő fekete(az az a háttérvilágítás megy csak)
.... na most meg bejött az üdvözlő képernyő
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz bibliator #3965 üzenetére
Nekem pl több hónapja wr1.6 volt, aztán feltettem pár romot és vagy a wifi-tethering nem volt jó, vagy a 2g/3g kapcsolat, csak egy újraindítás segített, ebből lett elegem, amúgy tökéletesen megfelelt nekem. Hozzáteszem a MIGCm10 volt eddig a leg barátságosabb nekem és ez a kacsa féle Rom túl sok hájpot kapott, most kipróbálom és úgyis tudom ,hogy wr lesz a vége
Ja és majd elfelejtem fagyott a telefonálás funkció, ami nem mellesleg fontos! csörög a teló, aztán feleszem és lefagy az telefon app és sülket az egész? Phhhöö Cm10-zel ez még nem fordult elő (csak ott meg nem volt tethering ami tab miatt kell nekem)
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz iván73.hu #3982 üzenetére
A tunert élből fagyasztottam, meg egy csomó cuccot belőle, pl: tts, exchange, vpn, partner setup, stb. 200 fölött volt a memória. MINDEN MŰKÖDIK RAJTA kérem! 105Kacsa Rom tényleg jó. Az akkut még csak 1x vittem le 10%-ra, de majd beáll hétvégére. Ésésésésés tudtam telefonálni is sikerült!
-
Davebowman
senior tag
válasz gyugyo1010 #4226 üzenetére
Nekem is kacsa romja van fent és van vele 1-2 pici gondom, pl. újraindulgat. Heti 2x wipe-ok, de akkoris csinálja. Tetszik a kacsa, de most szeretnék egy másik CM10-et kipróbálni, hogy azokkal is csinálja, vagy csak a telóm nem szereti annyira? Nézegetem ezt a MIG-et és a negan-t. Van tapasztalat?
-
Davebowman
senior tag
Kacsa105-ére mehet egyből a Xperia D 2.5? vagy Stefan (SB Custom Jelly Bean 2013.02.08) Romja? vagy még valamit kell varázsolni?
-
Davebowman
senior tag
válasz bibliator #4354 üzenetére
Köszi és mennyi lehet a különbség a sok CM10 között, ha lecsupaszítom(kiveszem a launchert, beteszem a sajátom, meg a sok google cuccot kipakolom) őket? Most kacsáét heréltem ki, kíváncsi leszek hogy muzsikál, mert a heti 2 wipe-okkal is indult már újra (cm10 betegség). Ha cm7-re is lenne olyan jó kis taskbar, amire a progik szpen kiírják a dolgaikat, lehet vissza is térnék. --lehet, hogy van is?--
-
Davebowman
senior tag
DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE DE lassan 2 éve! Van megoldás erre?
Illetve nem pont ez, de a lényege, hogy bejön 1 hívás, fel akarom venni és ....nem szól bele senki, sokszor nincs hibaüzenet se, csak a telefon progi záródik be ami ugye lehetetlenné teszi a megszakítást, és az újra tárcsázást is. Neeem, a bekapcs-gombbal se ha beállítom. Csak az újraindítás segít....itt a képen neked legalább felajánlja. Én meg az elején azt hittem, hogy ez ANDROID betegség
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz bibliator #4370 üzenetére
Minden progim remekül fut így herélve és nem indul újra! pedig nyúzom rendesen. Sőt a fogyasztás is jobb picit(bár megszoktam a placebo érzést már). A RIL bug sem jött elő, de a tethering behalás az így is néha (20-ból 1x) előjön. Stefan Braun Jb-je most kezd el érdekelni, remélem a tethering ott jól muzsikál.
Ma ugyan annyit használtam, mint tegnap a sok xarral és tegnap ilyenkor ~40%-on volt, most meg 60% van értelme a herélésnek.A gallery.apk volt az első amit kivettem MxPlayer+quickpic+CameraZoomFx használok!
-
Davebowman
senior tag
Na most laktam be StefanBraun Cm10ét. Minden szép és jó, csak a tethering nem akar menni a beépített gombbal. Van aki más progit használ erre?
-
Davebowman
senior tag
Na! Az xperia 2.5 egész jó. Nincs fc, megy a tether is, csak herélni kellett mindent, ami xperias cucc. Saját billentyűzet, kamera képnézô, alap skin és hasít de nem fogyaszt ma durván tesztelem aztán ha nem fossa el magát ez a cm marad. Nem kell gapps, benne van minden jó. Csak egyedül a launcher widgetjei töltôdnek be kicsit lassan egy-egy módosítás, vagy át/kilépés után... ez kacsánál nem volt, zeam launchert használok régóta, de csak cm10 alatt pecsel így. Ez hwa beállítás mit takar?
-
Davebowman
senior tag
válasz Davebowman #4416 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a Cm így herélve használható. Nagyon tetszik.
-
Davebowman
senior tag
Hát én most rebootoltam, de maradt az általam beállított csengőhang, de még az ébresztő és az értesítő hang is! Gondolom a sok xperiás cucc miatt lehet kavarc és nem "bug"
Amúgy már sok saját app-pal megtöltöttem a rendszert és még mem takarítás után mindig 200+ RAM marad
-
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
-
Davebowman
senior tag
Nova az nekem bejött a táblán, szóval a telón is kipróbáltam és JÓ! Bár tegnap csinált 2 érdekes dolgot, egyszer újraindult (csak 1x) és reggelre kb 15-19%-ra tippeltem volna átlagban, de csak 1% aksi volt, épphogy még ébresztett. Viszont újraindulás után a csengőhangok+ébresztő beállítás megmaradt. A 240+ , 270+ ram jól néz ki, puculom is rendesen ja és a wifi 2sec alatt csatlakozik
-
Davebowman
senior tag
válasz Black Phone #4518 üzenetére
Mi az az ikonos hangváltás? Most tettem fel a 3.3-at (de megbántam a 4.2-es órát)
-
Davebowman
senior tag
Háááát a JB előnye, hogy tudok vele telefonálni, nem fagy le, ha hívnak! Ma például kipróbálhattam a panoráma funkcióját besz..tam annyira jó! A gmail is jobb, és a programokat már a JB-hez írják, frissítik, szóval érdemes haladni a rendszer frissítésével. Vannak progik, amik minimum JB -n futnak (chrome) persze ki lehet váltani őket mással!
-
-
Davebowman
senior tag
Na végre találtam egy hibát xperia 3.3.-on! A wifi tethering csak 1x működik, aztán csak újraindítás után az újbóli. Másnak is? Van erre megoldás? (wr2.11 tudom )
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz sharkybacsi #4634 üzenetére
3rd app sem oldja meg. ....de én igen, bár furi megoldás, hogy a tetheringet egyszerűen bekapcsolva hagyom! Ezzel bármikor kell, benyomom a netet és már osztja is a netet akárhányszor parasztmegódás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest