- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topik
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
Akkor maradok úgy ahogy van, és az 1000-nél még megnézem az alacsonyabb értéket.
A garim sajnos tavaly decemberben lejárt. Tudtok esetleg ajánlani vmi megbízható szervízt?
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Először is az lenne a kérdésem, hogy lehet-e az, hogy az egyik gombom halványabban világít mint a többi (menü gomb)?
A másik kérdésem pedig a CPU-val lenne kapcsolatos: kaptam egy zöld lencsés defyt nem is olyan régen. Rootolva, vmilyen főzött ROM volt rajta. Aztán rátettem egy CM7-et (Jordan legutolsó stabil cm7-e - unofficial), majd utánna egy WR 2.1.1-et amivel gyönyörűen megy. Viszont látom itt többeknél, hogy a CPU beállítást 4 lépcsösre tudják állítani. Nézegettem én is a bootloaderben? (vagy recovery?) a CPU beállításokat, de nálam csak 3 lépcsős állítási lehetőség van. Ez a kernelen múlik, vagy min? Esetleg tudok hozzáadni még egy plussz lépcsőt? Nem akarom nagyon állítgatni a dolgot, a max. 1000-el megelégszem. Vagy ez annyira nem lényeg? Jelenleg így nézek ki: Smartass 300/20 , 600/32 , 1000/58.
Kernel verzióra a teló ezt írja ki:
2.6.32.9-ga28fcc4
jfqk83@zch68lnxdroid07 #1Előre is köszönöm!
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Vki meg tudná mondani,h WR 2.1.1 alatt JB-s témánál hol tudnám beállítani az alapértelmezett ébresztési hangot?
Köszi!
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Most kaptam egy defy-t ajándékba. Eddig ZTE Blade-el nyomultam. Az lenne a kérdésem, hogy a Jordan féle CM 7.2 már alapból tartalmaz gapps-t, vagy azt külön kell feltennem. Azért kérdezem, mert feltettem simán gapps csomag nélkül, viszont ugyanúgy vannak benne google cuccok. A Blade-nél sohasem használtam kifejezetten CM romokat, mindig a magyar fejlesztők tökéletes romjait használtam, így sajnos ebben a témában nagyon nem vagyok jártas. Ha ebben a csomagban tényleg benne vannak a google termékek tudna linkelni vki egy olyan CM 7.2-t ami stabil, és tényleg nincs benne semmi sallang? Amit feltettem az első hsz-ben linkelt oldalról töltöttem.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Akciókamerák
- E-roller topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged