Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zjani007
csendes tag
válasz
bibliator #2786 üzenetére
Ez van Epsy-től:
[ICS] CM9.1 Android 4.0.4 for the Defy - now with 2ndboot kernels
Sajnos nov.16. óta nincs változás.(Nem próbáltam)
-
bibliator
aktív tag
Ha van egy rom, amibe alapból szeretnék betenni programokat, vagy kicserélni, kitörölni, akkor hogyan tehetem meg?
Csak simán bemásolom az apk-t a letöltött rom system/app könyvtárába, vagy onnan letörlöm? -
mihione
őstag
Persze en se azt mondtam h minden rom ugyanugy fogyaszt,de a drasztikus keszenleti meruleseket altalaban telepitett appok okozzak,hasznalatimeg nagyban fugg a felhasznalotol,pl.: fenyero beallitasok,rezgo funkciok hasznalata 2g/3g ,szinkronizacio...
Qcmxnel meg ez az ext3/ext4 kavar es ahogy irtak talan meg a minimal gapps,nalam rendessel biztos jo volt ext3 v ext4 volt azt nemtudom de sztem inkabb 4,minimallal mar nem emlekszem annyira de azzal se volt rossz
-
vornia
senior tag
válasz
mihione #2794 üzenetére
Ezzel picit vitába szállok..
PL..nekem ugyanaz a fix számú alkalmazás van fent, és a mindennapi "megszokott" használati módom is ugyanaz, ennek ellenére, ahány rom annyi fogyasztás.
PL, itt ez a QCMX.. a december elejei bő két napot kibírt, pl az új 31.-i bezzeg alig 24 óra alatt 75%-ot esett.
Igaz nem tiszta telepítéssel toltam fel ezeket a qcmx-et csak dalvikot töröltem.Egyet nem fogtam még fel...miért fogyaszt egy ext4 partíciós rom többet, mint egy ext3-as?
-
somi52
őstag
válasz
lsebestyen #2793 üzenetére
-
mihione
őstag
En nem tudom itt egyesek mit telepitgetnek de szerintem 90% ra az esely h kulso programok okozzak a drasztikus fogyasztasokat...nekem volt fent qcmx most wiui van es egyiken se volt problemam.iratlan szabalyok szamomra a jo fogyasztas erdekeben:facebook,viber es a sok hulladek reklammal teli playes alkalmazas telepitesenek elkerulese,alulfeszeles es ennyi a varazslat
(ha minden kotel szakad full tiszta telepites,na meg minden rom csere elott minimum cache dalvik cache wipe de a data wipeal a legbiztosabb.
-
Z0C!
őstag
válasz
bibliator #2790 üzenetére
krónikus JB függő voltam.
napokig jól ment a rendszer, a folytonos ápdétek miatt.
aztán Stefannal összespanoltam, kicsit dumálgattunk, és az asszony MIUI-ja megtetszett.
Anno sokat témáztam, egyedi gyártás, lockscreen gyártás..
rájöttem arra, hogy a mi telónk (Defy) nem alkalmas JB futtatására..
Ahogy írta Stefan, a mi telefonunk maximumja az az ICS.
most lehet dobálózni ilyen olyan érvekkel, de aki esetleg régebbóta "romol" tudja, hogy a legstabilabb romok, azok a GB-k voltak. ICS egy kis új a régi rossz mellé..ami még elmegy.alap esetben nem számít, hogy 1-1 alkalmazás 2-3mp alatt nyílik meg. fontos az az, hogy ha kell telefonálni tudjak, ha kell sms-t írni...ne laggoljon, ne dobja el a hálózatot, a wifi tether menjen.
mivel szolgáltatónál dolgozok 0-24 online kell lennem..ilyenkor fontos, hogy az akksija is jó legyen.Jelenleg (még 5percig) Kacsa MIUI romját használjuk. elején kicsit döcögött, de eddig no problem vele.
1n 2ó 18p - 64%on van. 1óra teló, 1óra KIK messenger, fél óra Face és fél óra Hillclimb game -
bibliator
aktív tag
Van ICS-es stable CM? Vagy csak Stefan Braun MIUI-ja és a MIUI vonal?
-
StefanBraun
aktív tag
Szükséges az akkumulátor kalibrálása?
Nem, nem szükséges, helyette viszont van más amivel jobbá tehetjük a készenléti időt,és egyben ezután pontosabb akku kijelzést is kapunk.
2-3 teljes merülési és feltöltési fázis szükséges a rendszernek, hogy az akkumulátort megfelelően tudja kezelni mivel az Android folyamatosan adatokat gyűjt, statisztikát készít az akkumulátorról és ezt egy fájlban tárolja, majd ebből tudja meghatározni, hogy mennyi szufla áll még rendelkezésre, tehát pontosabb visszajelzést ad nekünk.
Ezt a fajta "kalibrálást" minden rom telepítés után el kell végezni mert friss szoftver felrakása után ez a batterystat nullázódik. -
Felhúztam tegnap a MIUI-t, nem tetszett, így visszatértem 18.-ai QCMX-re. Töltöm töltöm 90% -> 100% egyből, szóval felfelé is volt egy ugrás. Nem kellene valahogy kalibrálnom az akksit? A sima battery stat wipe nem ér semmit
-
s_pepe25
csendes tag
sziasztok . Ha lcd kijelzőt akarok venni a telefonba a 20$ kategória az nagyon silány minőségű lehet ?
-
lsebestyen
addikt
válasz
StefanBraun #2781 üzenetére
Nekem meg volt...Néha kikapcsolt állapotban is feltöltöm...hiába..na kipróbálom a te romod
-
StefanBraun
aktív tag
És megvolt a rendszer feltelepítése után kb 2-3 teljes lemerítés-feltöltés ciklus?Mert ha csak pakolod fel a romokat akkor persze hogy lesz akkuesés.Sokan bele esnek abba a hibába hogy felteszik a rendszert,utána fél óra mulva mondjuk akkuesést tapasztalnak és egyből mindenre gyanakodnak. Még a 2-3 feltöltés után is előfordulhat de nem ekkora esés.
-
|AP|
veterán
válasz
lsebestyen #2779 üzenetére
ez az akksiesés nálam is megvan és most már tényleg nem tudom mitől lehet. Vadonatúj, tiszta rendszeren (Stefanbraun Miui V4, majd Wajkiui) is megvan. 74%-ról azonnal 50-re esett. Battery wipe is megvolt. A legutolsó amire tudtam gondolni, hogy tényleg az akksi kezdi megadni magát. De ezek után már abban sem vagyok biztos.
-
lsebestyen
addikt
Ez a wiui is merül mint állat, de nem az akkum a szar, beleraktam egy vadiúj akkut egy defy miniből, azzal is egy éjszaka alatt 30%-t merült...csináltam battery wipot is, meg minden okosságot. Szeretnék visszatérni az alap froyo romra, de annyi mindent olvastam, h nem tudom melyik az ami nem téglásítja a telefonom
Szóval ha egy linket dobnátok hogy hogyan tudok a gyárira visszamenni azt megköszönném. Illetve múltkor downgradelni akartam froyo kernelre, de nem sikerült neki. /zöld lencsés defym van, csak az előző tulaj gb kernelt rakott rá/
-
Nando36
tag
Sziasztok!
CM7.2 Fuzz/Euroskank vagy szintén GB-s maniac ROM-hoz milyen governort ajánlotok?
-
|AP|
veterán
Miui V4-ről vissza tudok állni simán GB alapú MIUI romra?
-
mumtaz
senior tag
-
szabof1
őstag
Még egy: mi az a "3.6.1"-es? Linkeld be már légy szíves, hogy hol olvastad.
Amit most telepítettél fel rá, az a 2.3.6-os BL7-es Central Europe (CEE) rom, ennél frissebb Defy+ gyári rom nincs. Erre is van magyarítás Joe30 oldalán.
(#2773) Gaba9:
Ha CM7.2-t szeretnél, akkor ne tegyél rá gyári rom magyarítást, mert teljesen felesleges.
Akkor a Defy+-os felkészüléses leírásomat csináld végig, aztán a CM7 telepítésest. -
Gaba9
csendes tag
válasz
szabof1 #2772 üzenetére
Azt akarok...cm7.2őt rátenni és ott már hagynám is a francba...
De az kavart be hogy nem volt látható sehol system verzio .. most már van látom is és egyezik azzal amit a leírásban is linkeltél...tehát most elvileg a leírás alapján ha végig megyek akkor tudom magyarítani...remélem ott minden link él és jókat tudok leszedni...Köszi!! -
Gaba9
csendes tag
válasz
szabof1 #2770 üzenetére
Igen ezen az oldalon kezdtem...de itt a gond a következő hogy System version nem ír a telefon...üres a mező a Build number meg egyezik ugyan de így nem tudom meg lehet-e csinálni..barkácsolni meg ugye úgy sikerült bár ahogy te írtad én olyan linkről szedtem le ami defy+ -hoz írta tehát félrevezetett ..... :S
-
szabof1
őstag
De amit először akartál telepíteni rá, az Defy 2.2 CEE rom, BL4-es! Azért nem ment rá, illetve ráment, de nem indult el. Nincs visszalépés, a Defy+ gyári romok BL5, BL6 illetve BL7-esek. A Defy gyári romok BL4-nél megálltak. BL verzióban nem lehet visszalépni.
-
Gaba9
csendes tag
válasz
szabof1 #2768 üzenetére
Egy 2.3.6 es gyári rom volt rajta .. és JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE ez ment volna rá de nem ment ... de most ezt DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_CEE_gyari találtam a neten és ez rá ment és újra van benne élet hála istennek...
A kérdés hogy hogyan tudom megoldani azt a rohadt magyarítását mert nem nekem kell nekem angolul is jó lenne .. de most találtam egy írást ahol azt írják a 3.6.1 est nem is lehet ? -
StefanBraun
aktív tag
válasz
bibliator #2766 üzenetére
Az hogy nem olyan gyors az nem egyenlő avval hogy szaggat,lassan jön be program stb.Nincs szaggatás és nem jönnek be lassan a programok sem.De egy GB romhoz képest azért szolídabb a sebessége.De véleményem szerint teljesen használható a mindennapokban a rom.WR ről áttérés erre a romra : Wipe data factory reset...install zip rom....wipe cache-wipe dalvik cache....reboot.....Mivel CM ről váltasz Miui-ra ezért szükséges a teljes data reset.Ha netán vissza akarsz térni WR-re akkor ismét Recovery...Wipe data factory reset...install zip rom....wipe cache-wipe dalvik cache....reboot.....Apex launcher van benne.
-
bibliator
aktív tag
válasz
StefanBraun #2760 üzenetére
Szia!
Több kérdésem lenne.
1. Írod hogy nem olyan gyors mint egy GB rom. Hogy érted? Szaggat, lassan jönnek be a programok? Mindennapi használatban észrevehető?2. WR 2.1-ről sima wipe mindennel fel lehet tenni? Miui-m még nem volt. Ha nem tetszik vagy nem jó, akkor ha a wr 2.1-et lementem a CWM-ből, akkor simán vissza lehet tenni, vagy csak a 2.2 sbf-es alap szoftverről lehet?
3. Milyen launcher van benne? Nagyon megszoktam a Go Launchert.
Köszi
-
válasz
StefanBraun #2760 üzenetére
Az a fehér az melyik? A stable verzió vagy a "következő munkám"?
-
bibliator
aktív tag
-
Gaba9
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves..anno simán megcsináltam az én defymen a rom cserét minden gond nélkül...most defy+ -om lett olvastam amit találtam és erre is akartam egy másik romot (főleg a magyarítás miatt) RDS Lite-al rá is ment odáig hogy pass .. és itt újra kellene indulnia a telónak de se kép se hang...próbáltam én újraindítani semmi...összedugva hagyva a géppel látja az RDS Lite a telót ha hosszan megnyomom a bekapcsolást de azon kívül semmi...megpróbáltam egy másik romot vagyis újra végrehajtani a lépéseket ahogy írja is a cserés leírás olyankor bekapcsol a kijelző míg megy a másik rom "telepítése" majd megint semmi se kép se hang semmi ...
Valaki segítsen légyszíves!
-
Halo
senior tag
válasz
bibliator #2747 üzenetére
telepítettem sorra a novemberi, decemberi nájtlikat, aztán jött az ext4-es akkuzabálós rendszerek.
utána felpakoltam valami másik q-s alapon nyugvó JB-s romot, az alatt visszapakoltam ext3-ra, ez ugye = factoryval.
aztán jött, hogy jó megint a QCMX, felpakoltam a 28-29? ezeket, aztán a 30-ast. szerintem ext4-es.
no, megnéztem terminálban:
/system ext3
/cahce ext4
/data ext4
/pds ext3
ilyeneket látok - de nem értek ezekhez...Csendeske:
fogyasztás: repcsiben 7-8 óra alatt 1-2%, folyamatosan wifi, frissítés on, csak hang leszedve, 5-8%-ot zabált. Akksikijelzés vacak volt, de usb debug pipa ki-be megoldja.
más bugot nem tudok - működik minden. szeretem.
Igen, a gyorsaságban, pattogósságban lehetnek másoknak gondok - én már hozzászoktam, hogy néha lassan indul be / reagál. Néha a zeneváltásnál a "duplaklikk" powerampban be-beszaggat. -
Tud valaki mutatni valami jól kinéző, jól használható MIUI-t? Vagy még mindig a CM a "jobb"?
-
szabof1
őstag
-
buksa93
csendes tag
tudna vk gyorsba egy 2.2es sbf-t dobni?
-
bibliator
aktív tag
válasz
skidrowkill #2744 üzenetére
Nézd meg hogy kell-e a Rom feltételekor Wipe datát csinálni vagy sem.
Ha igen akkor minden elveszik.Szerintem amúgy érdemes, ha verziót ugrassz.
(Nálam a WR 1.7-ről a 2.1-re ugrásnál a leírásban benne volt hogy wipe data/cache is kell, pedig ott verzió ugrás nem is volt.) -
bibliator
aktív tag
Szia!
Nekem volt 1.6, ami 1 hónap után összeomlott.....
Szerencsére jött az 1.7. Nekem az nagyon bevált, semmi bajom nem volt vele, annyira nem, hogy nem is akartam nagyon lecserélni.Aztán gondoltam egyet, felraktam a 2.1 wr-t karácsony után.
Különbségek:
Akku idő: talán kicsit jobb (alvó üzemmódban biztosan). Mikor nyomkodom a telefont, megy a wifi meg a dolphin, azt vettem észre, hogy lassabban merül.
Gyorsaság: az 1.7-hez képest szerintem 2x gyorsabb. Nem tudom hogyan csinálja, de minden villámgyorsan elindul rajta az 1.7-ez képest.
Eddig Fc nem volt egy sem. Go launcherrel használom.
Lejátssza az mp3 csengőhangokat végig nem úgy mint az 1.7. Ott ez baj volt....Nekem megérte, nem térnék vissza az 1.7-re.
Ja még annyi, hogy a CWM-ben levettem az alap feszt 30-ról 25-re. (lehet, hogy ezért jobb alvóban...)
Hát ennyi.
-
skidrowkill
aktív tag
Rég jártam erre ...milyen az új QCMX?
az előttem szóló megválaszolta!ha a jelenlegi CM 7 re telepítem az alkalmazásaim megmaradnak?
-
Halo
senior tag
válasz
Csendeske #2734 üzenetére
nálam a 12.30-as megy - észveszejtő akkuidővel! pozitav értelemben!
nagyon meg vagyok vele elégedve! Gyors is, ram is van - egyelőre tökély. Jó, nem mondom, hogy mindig minden pöccre indul, de ezzel már együtt élek - együtt kell élni, ha JB-n akar maradni az ember. Most egyelőre nem szándékozok váltani, szóval marad ez -
válasz
kakukkmarci #2741 üzenetére
Hát ha úgy vesszük utol értelek titeket, mert tényleg naponta kell töltögetni, de ha akku cellák "kopását" nézzük akkor még mindig le kell legyek maradva.
-
válasz
kakukkmarci #2737 üzenetére
2 éves lesz a teló, dee azt hozzáteszem, hogy kevesebbet volt eddig töltve mint a tietek, mert nekem 4-6 napokat bírt
(#2739) kymco: Adj egy gépet hozzá légyszi, mert az ablakon kidobom mostmár ezt a netbookot!
-
-
|AP|
veterán
Most WajkIUI 2.5.27 van a Defymen. Szeretném feltenni a StefanBraun féle Miui V4 romot.
Mivel nem vagyok túl gyakorlott (ez lesz a 3. Rom a telefonon) ezért inkább előtte kérdeznék, minthogy baj legyen.
Én így csinálnám, hogy minden rendben menjen:
-leformázom az sd kártyát a telefonban, majd gyökérbe felmásolom a zipet.
-reboot->bootmenü->Recovery->Stable recovery->wipe cache és wipe data
-install zip from sdcard
-wipe cache
-wipe dalvik cache
-rebootÍgy rendben lesz?
-
buksa93
csendes tag
válasz
Black Phone #2721 üzenetére
Mondjuk nekem egyszer produkált egy 60ról 40re esést a semmi közbe, de télleg jól bírja az aksija
-
Halo
senior tag
én elégedett vagyok a kamerával - nappal, jó fényviszonyok között remek képeket lehet készíteni vele - kevesebb fénynél már kezd szemcsésedni rendesen - sötétben pedig... kb fél méterig használható, de inkább ne
a fókuszálás rendben nálad? tehát nyomod az exponálót, "bejön" a "tüdü" hang, vagyis fókuszál, aztán "elsütöd", és jön a "klikk" hang. Közben igyekezz ne mozgatni a kezed.
Lehet, szájbarágós a leírás, de... a digitális fényképezővel / telefon fényképezőjével is meg kell tanulni jó képeket készíteni.
Fókuszálással lehet még játszani - vannak olyan romok, ahol működik a touch-fókusz. Ha nem ilyen romod van, akkor a fókusz után megtartod, hátrébb lépsz, közelebb lépsz a célhoz, s utána sütöd el - érdekes kép születhet így is.
A fehéregyensúly szerintem a Defynél inkább sötét. Ha van módod több képet készíteni adott dologról, érdemes egy +2,+3-as fénnyel is készíteni - a fényesebb részek lehet már beégnek, de egy kis Gimppel/Photoshoppal lehet segíteni a dolgon. (én nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, bajlódni - de leírásokból könnyű dolognak tűnik)
Ha van időd/kedved még vacakolni - érdemes lenne gyári rommal készített képeket összevetni különböző romokkal készített felvételekkel. természetesen jó lenne valami állandó téma, állandó fényviszonyok mellett - ez bent megvilágosítással - kint pedig... hát, ez nehézkes, de közelítőleg összejöhet a dolog.
És ami lényeges még - két egymást követő kép fényérzékenység miatt nagy valószínűség miatt nem ugyanolyan lesz... Megint ha van idő rá, érdemesebb több képet készíteni - majd válogatni.
Persze, örökmozgó gyerkőcöknél erre nincs lehetőség...
Erre FastBurst app megoldás lehet - remek képeket készít így a gép - alacsonyabb felbontással, de legalább nem bemozdulás miatt kell mérgeskedni. -
mihione
őstag
Mas is eszrevette mar hogy a miuis zseblampa mennyivel gyengebben vilagit cm romokhoz kepest?:/ erre nincs valami okossag?
-
-
w.miki
veterán
válasz
kakukkmarci #2711 üzenetére
azért a te képeid sokkal szebbek, mint az én Bayeresemé
mi a titok? -
Dino69
aktív tag
Ahogy böngészem a fórumot egyre életképtelenebbnek tűnik nekem a CM10-11 vonal.
Most tettem föl én is valamelyiket, dee az hogy a névjegyzékbe belépéskor kell várni, mire betölti a neveket az szánalmas. Nem vagyok egy türelmetlen ember, de ha nem azonnal látom a neveket bajban vagyok
Egyébként én is a kínai csodák felé kacsingatok már elég régóta, és EZT nézegetem illetve a testvéreit. Lehet májusra nyugdíjazom a Defyt...
-
iván73.hu
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy a zárképernyőn hogyan lehet előcsalni a némítás funkciót, vagy itt cm10 alatt ezt nem lehet? cm7-ben ezt nagyon kedveltem.
-
iván73.hu
tag
Egy újabb cm10 12.31 tapasztalattal lettem ma gazdagabb. Sajnos negatív. :-(
Egy hívást nem felvettem, de tök néma maradt a telefon, a hívó fél eleinte engem hallott, de aztán neki is tök süket lett. A következő hívást meg nem tudtam felvenni. Újraindítás egyenlőre megoldotta a problémát, csak kérdés meddig. Több bejövő hívásnál elkezdi lejátszani a csengőhangot, de néhány másodperc után elhallgat. Újraindítás óta most ez is jól működik.Az akku fogyasztás teszt alakul, már csak a viber - ez lehet nem is tesztelem - és a voice spped dial vizsgálatát szeretném kipróbálni, ill. lehet, hogy leszedem teszt képen a 3g watch dog-ot és úgy is megnézem, hogy javul e a fogyasztás.
Aztán jöhet az ext4 teszt!
Lassulás, fc azóta sem volt, ez viszont nagyon pozitív!
Összességébe meg vagyok elégedve ezzel a rommal, messze jobb mint amire számítottam, tudván hogy ez még mindig "csak" egy fejlesztés alatt álló ROM. -
Moleman
addikt
válasz
kakukkmarci #2709 üzenetére
Ennyire szép képeket még sose csináltam a zöldlencsésemmel, akkor se, mikor nagyon jól sikerül.
-
w.miki
veterán
válasz
kakukkmarci #2709 üzenetére
403. That’s an error.
Sajnáljuk, nem rendelkezel hozzáféréssel ehhez az oldalhoz. That’s all we know. -
roobert
csendes tag
Üzemidő tapasztalatok a CM10 2012.12.31-i verzióról:
22 óra akkumulátoros üzemidő után 70 %-on áll (30%-ot csökkent). Folyamatos Wi-Fi vagy mobilnet, kis telefonálgatás, pici játék, utazás (cellák között váltás).
A rendszer szerint (a nagyobb tételek):
- Android OS: 21%
- Hanghívások: 19% (kb. 25 perc beszélgetés)
- Wi-Fi: 18%
- Képernyő: 16%
- Cella készenlét: 16%Ez elképesztően jónak mondható nálam, pedig ma még többet is használtam, mint egyébként szoktam. A gyári ROM-mal és a CM10 korábbi verzióival ennyi idő után már biztosan töltőre kellene dugni, olyan 20-30%-on állna. Tehát vagy hihetetlen jól optimalizálták a rendszert, vagy hibás a kijelzés (hamarosan kiderül). Előbbi esetben minden elismerésem, utóbbi esetén pedig jó lenne egy frissítés, mert ez elég kínos helyzeteket teremthet.
-
w.miki
veterán
szerintetek Bayer-es Defy1-nek ilyen képeket kell csinálnia?
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20121219_164803_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20121219_164823_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20121231_160349_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20130104_132351_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20130104_142943_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20130104_190924_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/1304476698IMG_20130104_190947_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130104/IMG_20130104_200036_www.kepfeltoltes.hu_.jpgvagy ennél mindenkinek jobb?
több ROMot is próbáltam már cm7 vonalon, de nálam mind ilyen zajos
mi lehet a hiba? -
Black Phone
senior tag
Köszönöm szépen!
-
Repp
tag
válasz
Black Phone #2702 üzenetére
Innen. De csak ma!
-
Repp
tag
válasz
Black Phone #2700 üzenetére
Konkrétan 41.555,- Ft (189 USD)
2 perce fizettem ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest