Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halo
senior tag
válasz
bibliator #2747 üzenetére
telepítettem sorra a novemberi, decemberi nájtlikat, aztán jött az ext4-es akkuzabálós rendszerek.
utána felpakoltam valami másik q-s alapon nyugvó JB-s romot, az alatt visszapakoltam ext3-ra, ez ugye = factoryval.
aztán jött, hogy jó megint a QCMX, felpakoltam a 28-29? ezeket, aztán a 30-ast. szerintem ext4-es.
no, megnéztem terminálban:
/system ext3
/cahce ext4
/data ext4
/pds ext3
ilyeneket látok - de nem értek ezekhez...Csendeske:
fogyasztás: repcsiben 7-8 óra alatt 1-2%, folyamatosan wifi, frissítés on, csak hang leszedve, 5-8%-ot zabált. Akksikijelzés vacak volt, de usb debug pipa ki-be megoldja.
más bugot nem tudok - működik minden. szeretem.
Igen, a gyorsaságban, pattogósságban lehetnek másoknak gondok - én már hozzászoktam, hogy néha lassan indul be / reagál. Néha a zeneváltásnál a "duplaklikk" powerampban be-beszaggat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest