- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
nandris
aktív tag
Így csináld
A neked való file-val helyettesítsd be, a leírásban szereplőt.
SuperOneClick+Google apps+a neked való rom.
Például Innen
Én ezt (cm7-110615-1323-BOOT177-Jordan.zip) a változatot telepítettem vasárnap közvetlen a 2.2cee romra, és tökéletes, legalábbis számomra. Teljesen más a kezelőfelület. (Szerintem sokkal jobb.) De azt a romot telepíted amelyiket akarod!!!
Super one click
Google apps[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1231 üzenetére
Szia
Felmegy az rendesen, nekem is az van, csak az előző, ami 12. én jött ki. Egyébként nightly verziónak látja a telefon, csak BOOT jelölést kapott a letöltések között. Ez telepíthető cee rendszerre különösebb hókusz-pókusz nélkül. Nekem bejön, véletlen sem mennék vissza a 2.2-re. -
nandris
aktív tag
Szia.
Milyen videót próbálsz, és mivel? Valami adatot adjál, a videóról, és lejátszóról. Hardveres, vagy szoftveres dekódolásra van állítva a lejátszó? Esetleg, egy 30-40 mega részletet tegyél fel valahova. Nekem 2.2- óta nincs gond a videókkal, előtte is csak egy 720p- s klip akadt, amit ma már gond nélkül játszik. Avi, xvid meg más ,,normál'' videókkal soha nem volt gond. SD kártya az eredeti van benne? -
nandris
aktív tag
Szia
a GPS-t, NE épületen belül használd, mert szabad rálátása kell, hogy legyen a műholdakra. Az internet esetleg azért kell, hogy a net-ről letöltött pozíció alapján sokkal gyorsabban találjon jelet, műholdat. Net nélkül is egy-két percen belül beélesedik, amennyiben megfelelő rálátása van műholdakra. Amikor elindul, akkor már három négy elérhető műholdból is nagyon pontosan meghatározza a pozíciód. A gépkocsi szélvédőjén (vagy közelében) már megfelelő mennyiségű jelet képes fogni. Azonban vannak bizonyos autó típusok,(francia autó típusokról hallottam) amelyek szélvédő gyártásánál, valami fémréteget használnak fényszűrő gyanánt, ott előfordulnak vételi gondok. Ezeknél a típusoknál külső GPS antennával megoldható a megfelelő működés. -
nandris
aktív tag
Szia
A google maps pont online navigáció szerintem, ami a telefon tornyok háromszögelési pontjai alapján számolja ki a helyzeted. Mindenképpen netfüggő, a térkép részletet úgy tölti le. Javasolnám mindenféleképp egy navigációs szoftver beszerzését, amennyiben szükséged van rá. Ezek a szoftverek tartalmazzák a térképet, a navigációs hangokat, stb. A GPS már három műholdból képes meghatározni a helyzeted, ami a látható műhodak számának növekedésével egyre pontosabbá válik. A villamos ablak is, lehet higanygőzös technológiával készült. Ezek közül a szoftverek közül, egyiket sem javasolják vakvezetésre, ezt közlik is a readme file-ban. Azonban nagyon sokan, teljes megelégedéssel használjuk autóban, gyalog nap- mint nap. Javaslom egy ilyen szoftver gyártói oldal felkeresését, ahol nagyon sok információhoz hozzálehet jutni, a működéssel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
válasz zolnagy #2437 üzenetére
Szia
A menüsort el lehet tüntetni, ha a kijelző aljától felfelé húzod az ujjad kb egy centit, visszarakni, kb. a kijelző aljától egy centitől lefelé húzni az ujjad. Tehát ez nem hiba. A menüsoron az ikonokat is szabadon cserélheted akármire.Más. Nektek alapból mennyit fogyaszt a készülék? Nekem 5mV a fogyasztás. A battery monitor vidgetet használom, és ott a beállítások között találtam egy funkciót, ami mutatja az akksi teljesítményét, ami alapból 1200 mAh volt állítva. Ezt feltettem 1500mAh ra, ami ugye a tényleges. Talán ez azoknak lenne lényeges akinek nem megfelelő az akksi teljesítmény, egy misét megér. A töltéskor 3034-4164 mV között működik, ami ugye 0-100% közötti érték. Hálás lennék, ha valaki közölné a készüléke teljesítmény adatait, mert ilyennel még nem nagyon találkoztam. Esetleg tudnánk segíteni azoknak akiknek nem normális az üzemideje.
A hétvégén feltettük a szomszéd defyjére az akkori legfrissebb WAJK- féle romot, ezúton is köszönjük. Az sd kártya sebességét itt is be kellett állítani 2048kb re, mert nem helyesen ismerte fel. Sd speed inrease segédprogrammal beállítható, ami ingyenesen letöthető a marketről. Nekem az cm7-110613-0415-BOOT177-Jordan rom van fenn a telómon, amivel idáig teljesen meg vagyok elégedve, egyenlőre nem is akarom frissíteni, ugyanis minden jó, meg eléggé be is laktam, és nem akarok egy napot kínlódni az átállással. Csak még annyi, cm7 2200, MIUI 1900 körüli quadrant eredményeket hozott. Szerintem mind a két rom teljesen korrekt, és nagyon jól használható, hogy ki melyiket használja maga döntse el.Az akksi adatokat várom.
[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
válasz Juliuska #2462 üzenetére
Szia
Ezt a fogyasztást hogyan lehet elérni? Nekem minden alapbeállításon működik, nincs is vele semmi baj, csak azért érdeklődök, hogyha a sors úgy hozza valamiért meg kell hosszabbítani az akksi időt tudjam hova kell nyúlni. A készüléket eléggé intenzíven használom, teszem hozzá teljes megelégedéssel. Napi használatban az internet, csak amikor böngészek, akkor van bekapcsolva, ha otthon vagyok a wifi szinte mindég. Navigáció alkalom szerűen, bt sűrűn, sokat, napi 20-30 perc telefon, ha van időm ebook olvasás, pici játék esetleg. Egy-két nap között van így az üzemidőm, amivel meg is vagyok elégedve. Na csak arra akarok kilyukadni, ha valaki tud valami okosságot szükség esetére, örülnék neki, ha megosztaná. Alapvetően nem szeretnék kigyomlálni belőle semmit, mert akkor mi értelme van az okostelónak, de ha én indítok el valami másodrangú programot, ha szükségem van rá, ami fogyasztja az áramot, akkor viszont érdekel mindenféle megoldás.[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
Alap feltétel a töltött akksi, anélkül sajnos nem fog menni. Valakit a környékeden meg kell kérned az akksi töltésre, vagy külső töltőt kell beszerezni. Egyáltalán miért az ezeréves kínai romot akartátok rátenni? Vagy nem mostanában volt?
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. [link]
Az lenne a lényeg, hogy töltött akksival mennyire lehet eljutni. Menthető-->szerviz--> vagy kuka.(Alkatrésznek) Valószínű azért menthető. -
nandris
aktív tag
-
nandris
aktív tag
Akinek sd kártya problémája van, még nem próbálta esetleg a kártya sebességét lejjebb, vagy fentebb vinni? Valamiért nem képes azon a sebességen írni, olvasni, és azért lehetnek a fagyások, újraindulások.
-
nandris
aktív tag
Ez jó, ellenőrzésnél nincs hiba, de lehet használatkor nagy sebességgel indul neki, és lefagy a rendszer. Külön külön minden jó, csak együtt nem szeretik egymást. Nem vagyok szakértője a dolognak, csak egy gondolat volt a részemről. Még nem tapasztaltam hibát az én készülékemnél, ugyanis az eredeti kártyát használom, teljesen jól működik minden funkció. Most frissítettem a rendszert a legújabb cm7-110723-1251-BOOT179-4-Jordan verzióra, teljesen zökkenőmentes volt, titaniummal visszaraktam a programokat, nem fagy, nem indulgat újra.
-
nandris
aktív tag
Szia. Ha bejön a kék led+hangerőgomb le után a boot menü, akkor semmi baj nincs. Kezdd a telepítést elölről. Szabof1 linkjén találsz linket.Keress cm7 boot verziót, és 9mehet rá+ működő gapps. Ha van külső kártya olvasód,kiveheted a kártyát, rámásolod a programot, vissza a telóba, és mehet a telepítés. Vagy egyáltalán meddig jutottál? Mit csinál a teló, vagy mit nem? Nem könnyű téglázni. Ne add fel ilyen gyorsan. Telefonról írogatok, nem tudok közvetlen linket küldeni, csak estére. Vagy valaki küld neked, aki tudja mire gondolok. Az este frissítettem, pár hozzászólással feljebb megtalálod a verziót, 2.2.2 cee re közvetlen mehet.
[ Szerkesztve ]
-
nandris
aktív tag
Sziasztok
Egy gyors kérdésem lenne, ha lehet. Most tettem fel a CM9-NIGHTLY-120816-Defy.zip romot, de nem tudom a gmaillel szinkronizálni a névjegyeket. Én nem találom a lehetőséget,vagy nincs is?
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.