Aktív témák

• nandris

aktív tag

válasz zolnagy #2437 üzenetére

Szia
    A menüsort el lehet tüntetni, ha a kijelző aljától felfelé húzod az ujjad kb egy centit, visszarakni, kb. a kijelző aljától egy centitől lefelé húzni az ujjad. Tehát ez nem hiba. A menüsoron az ikonokat is szabadon cserélheted akármire.

Más. Nektek alapból mennyit fogyaszt a készülék? Nekem 5mV a fogyasztás. A battery monitor vidgetet használom, és ott a beállítások között találtam egy funkciót, ami mutatja az akksi teljesítményét, ami alapból 1200 mAh volt állítva. Ezt feltettem 1500mAh ra, ami ugye a tényleges. Talán ez azoknak lenne lényeges akinek nem megfelelő az akksi teljesítmény, egy misét megér. A töltéskor 3034-4164 mV között működik, ami ugye 0-100% közötti érték. Hálás lennék, ha valaki közölné a készüléke teljesítmény adatait, mert ilyennel még nem nagyon találkoztam. Esetleg tudnánk segíteni azoknak akiknek nem normális az üzemideje.
    A hétvégén feltettük a szomszéd defyjére az akkori legfrissebb WAJK- féle romot, ezúton is köszönjük. Az sd kártya sebességét itt is be kellett állítani 2048kb re, mert nem helyesen ismerte fel. Sd speed inrease segédprogrammal beállítható, ami ingyenesen letöthető a marketről. Nekem az cm7-110613-0415-BOOT177-Jordan rom van fenn a telómon, amivel idáig teljesen meg vagyok elégedve, egyenlőre nem is akarom frissíteni, ugyanis minden jó, meg eléggé be is laktam, és nem akarok egy napot kínlódni az átállással. Csak még annyi, cm7 2200, MIUI 1900 körüli quadrant eredményeket hozott. Szerintem mind a két rom teljesen korrekt, és nagyon jól használható, hogy ki melyiket használja maga döntse el.

Az akksi adatokat várom.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák