Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Aktív témák
-
nandris
aktív tag
válasz
Juliuska #2462 üzenetére
Szia
Ezt a fogyasztást hogyan lehet elérni? Nekem minden alapbeállításon működik, nincs is vele semmi baj, csak azért érdeklődök, hogyha a sors úgy hozza valamiért meg kell hosszabbítani az akksi időt tudjam hova kell nyúlni. A készüléket eléggé intenzíven használom, teszem hozzá teljes megelégedéssel. Napi használatban az internet, csak amikor böngészek, akkor van bekapcsolva, ha otthon vagyok a wifi szinte mindég. Navigáció alkalom szerűen, bt sűrűn, sokat, napi 20-30 perc telefon, ha van időm ebook olvasás, pici játék esetleg. Egy-két nap között van így az üzemidőm, amivel meg is vagyok elégedve. Na csak arra akarok kilyukadni, ha valaki tud valami okosságot szükség esetére, örülnék neki, ha megosztaná. Alapvetően nem szeretnék kigyomlálni belőle semmit, mert akkor mi értelme van az okostelónak, de ha én indítok el valami másodrangú programot, ha szükségem van rá, ami fogyasztja az áramot, akkor viszont érdekel mindenféle megoldás.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Politika
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Vicces képek
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest