Aktív témák
-
maxer
csendes tag
Zsupsz, most vettem észre, hogy a Sandra nem mér hőmérsékletet az a k7s5a-val...
Lehet ezt valahogy orvosolni?
Hogy tudok prochőmérsékletet nézni?
Azér ez fontos... -
sh4d0w
félisten
Általában a BIOS-frissítést akkor érdemes megtenni, ha a meglevő BIOS-os esetleg nem támogat vmi újabb processzort, amit szeretnél használni, vagy éppen az előző verziójának vmelyik szolgáltatása nem stabil (béta-BIOS), vagy hibás. Ha ennyire nyomós okod nincs a frissítésre és minden frankón megy, akkor kár hozzányúlni.
-
maxer
csendes tag
Azám, de a technológiai tolvajnyelv a kisstílű usernek kínai :)
Válaszaitokat nagyon köszönöm -
Agyzuzo
addikt
Elolvasod mit tud az új BIOS, ha fontosnak érzed az újításokat akkor frissíted. Ha nem, akkor nem...
-
twollah
nagyúr
Nekem az a felfogásom, ha vmi meg jól, és tökéletesen akkor nem érdemes hozzányúlni.
-
maxer
csendes tag
ja, és leginkább 3ds maxhoz használom...
-
maxer
csendes tag
Ez van. Vettem tegnap egy ecs alaplapot, miután MINDENT elolvastam a prohardveren róla.
Megy, na. De miért frissítsek BIOS-t?
Stabil az a tuninghoz, mikor lelkes amatőrök ''okozták''?
Segíthetnétek...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Delta Force (2024)
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest