Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
válasz
x360elite #1334 üzenetére
Most én kérek tőled segítséget, ha nem probléma.
Mivel te is Xboxon tolod, szeretném megkérdezni tőled, hogy általánosságban milyen minőségű meccseket kapsz online? Nálam RENGETEG narancssárga, piros BAR-os játékos magas ms késleltetéssel. így az online mérkőzéseim 80%-a vagy erősen delayes, esetleg laggol. Ha be is ad egy állítólagos 100 ms-es meccset tökéletes, szép zöld jelöléssel, az tuti hogy wifivel tolja, és ugyanúgy akadozik a harc..
Tegnap már azért hagytam abba az online-t, mert elegem volt a furcsa időzítésű kényelmetlen püfölésből. Pedig már másfél hét alatt kierőszakoltam magamból 35 játékot online, de szerintem ebből maximum 10 volt olyan jó, mintha offline tolnám. Ez utóbbi véleményem szerint bizonyíték arra, hogy nem a kapcsolatommal van a gond, mert ha valaki vezetékes kapcsolattal van alacsony milisec. értékkel, akkor minden rendesen működik, de ez meg nálam ritka, mint a fehér holló..
Más játék meg hibátlanul működik online. Még kasualban nem is nagy a gond, mivel elskippelem az összeset, de KOTH-ban erre meg nincs lehetőség. Ranked felesleges, mert béna vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest