Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Annyira azért nem vagyok addict. : ) Naponta egy-két, ritka esetben három részt lesek meg, szóval sajnos mégis inkább az lehet, hogy elfogyott az ötlet. Amúgy nagyon sok résznél vagyok ugy, hogy csapnivalo az egész ( igen, sajnos van ilyen is ), és csak egy-egy szereplő miatt teszem oda magam. Ilyen volt az a rész, amikor valami filmforgatásról poenkodtak. Ami előszőr az Antarktiszon játszódott volna aztan Afrikában ment. Na ez egy kiválo példa arra amit elöbb irtam. Ha Cleese nem lett volna ott szerintem rögtön nyomtam volna az Esc-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest