- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
-
Mirakuru
tag
válasz
Silterax #1552 üzenetére
Köszi, nagy vagy.
Tehát kell keríteni magunk mellé még 2 olyan embert akivel normálisan lehetne csinálni a siege-t majd. Kulve-ot nem szerettem az rossz volt. Szerencsére van mit csinálni és még mindig csak GS-el tolom, lassan elkezdek összerakni egy hammer,db,és bow buildet is. Nem fogok unatkozni... -
Yodamest
veterán
válasz
Silterax #1478 üzenetére
hát mióta van kint a játék? PC-n még csak bő fél - háromnegyed éve elérhető, szóval teljesen jó ha évente jön új tartalom kb.
A wow-ot is ott szúrták el szerintem, hogy nagyon gyorsan jön hozzá az új kontent és gyakorlatilag csak egy végtelen körforgás az egész. Mármint, olyan szinten, hogy mire eléred amit akartál nincs is időd kiélvezni, egyből dobhatod el minden keservesen megszerzett cuccod és kezdheted elejéről az egészet az új kiegben.
Szerintem ez tönkreteszi a játékot, így én kimondottan szeretem ha lassú a tempó és inkább jöjjön tartalom 2 évente, de ne érezzem, hogy hiába szereztem meg valamit. Mondjuk az MH-ban amúgy sem áll fent ez a veszély, mert teljesen más az itemizáció, mivel itt vissza is lehet forgatni nyersanyagba, amit már lecraftoltál és úgy is szükség van rá, nem lehet megkerülni. Míg a wowban minden megkerülhető, gyakorlatilag az új kieg mindig reseteli az előzőben elért célokat.
-
torik
senior tag
válasz
Silterax #1266 üzenetére
Akkor átváltok kétkezes kardra és remélem a legjobbakat. Switch axe-el farmoltam eddig de semmi, bár az is igaz hogy eddig egyszer sikerült szarvat törni (első próbálkozásra), de ennyi, és event élesedése óta napi 3-5ször letolom. Valakik mindig megfekszenek
ha más balf**zsága miatt nem lesz meg a szett akkor igen bánatos leszek
-
DaveHutt
őstag
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #1245 üzenetére
Ne legyen igazam de ez egy iagazi gagyikamu event lessz. Mehh
Same boring sh*tEgyebkent eleg sok minden valtozik pl. nerf-elik a Flashpod-ot. Na hogy erre most jottek ra az vicc.
Nem volt ez eddig teljesen nyilvanvalo?!"Flash Pod effectiveness against Tempered Monsters will gradually decline after multiple uses, and will cease to have any effect at all after a certain point."
Ez viszont pozitivum de kit a halat erdekel mar ez ezen a ponton?
"To coincide with the Tempered Monster's increased resistance to flash pods, the special rewards from Tempered Monster Investigations have been reworked to produce better results.
Threat Level 1 Special Rewards will now produce Warped Feystones.
Threat Level 2 Special Rewards will now produce Shining Streamstones.
Threat Level 3 Special Rewards will produce Shining Streamstones more frequently."Egyebkent az ilyen valtoztatasok mindig boritjak az addig sem letezo balance-ot. Pl. most majd mindenki lovoldozni meg Lance-elni fog mert nem lehet Flash-elni?
-
DaveHutt
őstag
válasz
Silterax #1216 üzenetére
Nem értek veled egyet. A minimum defensenek semmi értelme, amikor 350 deffes íjász buildem tovább marad életben, mint egy 500 defes Great Sword, hála az Evade skilleknek. A kulcs a skilleken van. A minimum HR már jobb szűrő lenne, olyan 70ben húznám meg a minimum szintet.
-
-
twi452
senior tag
válasz
Silterax #1204 üzenetére
Hozzá van rendelve az item loadout-hoz(a ládás, inventory) a radial menu.
Ezért áll vissza, úgyhogy csináld meg a menüt aztán mentsd el cuccaid újra és ott lesz.Így lehet külön radial menü plusz cuccok minden fegyvertípushoz. Pl bowgun-nál kell egy csomó craft gyorsgomb a lőszerekhez ami más fegyónál felesleges.
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #1182 üzenetére
Igy ahogy mondod, Diablos vagy Black Diablos a legjobb erre a celra. Mondjuk nekm mar tomenyltelen mennyisegu van. De zeeket amugy is farmolni kell neha a a Horn-okert.
Egyebkent meg az is lehet egy jo megoldas ha a Wildspire Bolero-t csinalja.
Tobb legyet egy csapasra. -
sp8787
addikt
válasz
Silterax #1162 üzenetére
En cca 100 Lavasioth-ot mertem be minimum. Persze levadaszni sokkal kevesebbet de hogy abbol minimum 10 nagyobbat levadasztam mint azt amelyik beadta az nagy aranyat az biztos. Ugyhogy ezeket az Eventeket erdemes eroltetni.
A Black Diablos-nal gondolom tudod ,hogy kell merni, meg ugye az investigationben legyen minimum 1-1 arany es ezust reward.
Ez a het marhajo lesz ezzel a sok Event-el bar vszinu foleg a TEmpered Jho-ra forditom legnagyobb reszet .hogy warrior hero stoneokbol feltankoljak. Nem mintha nagyon kellenenek mert van eleg sok amugy is.
-
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #1065 üzenetére
Pont tegnap tegnapelott pakolgattam ossze Greatsword-re Critical Draw buildet.
Eleg sok variaciot vegig neztem es nem egyszeru mindent belepaszirozni ezert pl. az Earplug-ot ki is hagytam sztem nem lehet ennyi mindent belerakni. Raadasul marhara nem melyik fegyvert hasznalod az pl. a kpepedrol ki se derul, egy armor set gyakorlatilag semmit nem mond a fegyver nelkul. En probaltam az uj Deviljho-st az Anguish-t vagy a Leviatahan's Fury-t vhogy belepasszirozni egy jo build-be hat nem igazan sikerult tulsagosan.A vegen kb erre jutottam ami pl. anti-Kirin kivitelben igy nez ki
Jagras Hacker III Critical DrawEz meg extrakent a a Bludgeoner setbounust is adja.
"Raises attack as your weapon loses sharpness. Also boost ranged weapon melee attacks and odds of stunning"Egyebkent ez nalad vmi fobia ,hogy ennyire ragaszkodsz a Guts-hoz?
Szvsz a jatek 99.9%-aban full ertelmetlen. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #1017 üzenetére
Hát igen. Aki nem vérprofi és nem játszott legalább száz órát egy fegyverrel az nem tud vele hatékonyan harcolni. Most ez nem arra értem hogy nem vagy ügyes, ne értsd félre.
Én is azt hittem hogy gyakorlok kicsit a charge bladdel és már király leszek...hát nem.Egy sima dodgama aréna küldiben szenvedtem vele. Pedig az könnyű szörnyike.
A long sworddel jó vagyok, azt ismerem elég jól. Mindenféle ugró és charge támadást stb. tudok vele. De profi nem vagyok az biztos. A norál Deviljho farkát le is vágtam, de a temperedét nem sikerült. Persze ott meghaltam elég korán. -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #937 üzenetére
Tegnap du-an elment otthon a netem ugyhogy ez egy ideig nekem kimarad remelem gyorsan megoldodik.
Egyebkent meg csak az alfa meg az alfa set adja. Az egesz Deviljho set egy rakas f*s kb. nem jo semmire.
A fegyverek kozott van par erdekes szerncsere de az armor az hulladek. -
twi452
senior tag
válasz
Silterax #907 üzenetére
Ha megvan a spéci guard skill amivel a blokkolhatatlan támadásokat is lehet blokkolni akkor a supernova sem jelent problémát főleg ha az erősebb guardot nyomod be ami eszi a staminát.
Mindent lehet blokkolni vele még az üvöltést is ahogy val hazak undorító hányását is xD
Elvileg Kirin villámokat is kéne blokkolnia mert az erősebb körben véd nem csak magad előtt de ezt nem próbáltam még -
sp8787
addikt
-
Silterax
tag
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #892 üzenetére
A Rathalos mail-en nincs csak 1db lvl1-es slot. A Critical Draw meg ahogy mar mondtam sztem bow-n kivult tokertelmetlen. Melyik az a masik fegyver amelyikkel eloveszed-elrakod-ot jatszol?
Ahhoz meg kellene hackelned a jatekot
ugyanis a Divine Slasher csak egyszer augmentelheto ugyanugy mint az osszes Rarity 8 fegyver. Az meg egy lvl1-es slot-ot ad hozza szoval maradjal csk a Bazel-nel anelkul eleg nehez lvl5 Earplug-ot csinalni.
A Handicraft-ot meg szinte muszaly ott hasznalni ahol feherbe tudod tolni a sharpness-t vagy nagyon keves a kek. Es meg igy sem art egy Protetctive polish.
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #889 üzenetére
Egyebkent ez milyen sw ami ezt a kepet adja?
En azert szeretem ezt amit mar tobbszor linkeltem mert az is feltunik ha marhasagot csinalok.
MONSTER HUNTER: WORLD ARMOR BUILDERPl. pakoltam ossze egy Health Regen buildet es a Recovery Speed 5/3-on allt. Ez alapban nem tunt fel elsore es lett 2 szabad slotom egybol.
Egyebkent en vedekezes szempontbol a Health regent probalgatom mostanaban. Sztem nagyon megeri de nem art ha jo a DPS mivel annak aranyaban mukszik. Az a baj ,hogy az Earplug-ot nem lehet maximalisan osszspakolni vele. Mondjuk persze lehet olyan fegyver amivel igen. Egyebkent en gyulolom az elvesztgetett skill-eket. Tehat csak azert ,hogy legyen meg egy 2-es slotom nem fogok berakni egy cuccot amin egy tokertelmetlen skill van. Az Earplugot meg ugy kell sztem felfogni ,hogy free DPS.
Ezeket tudtam max kivarialni Switch Axe-re ami eleg jo vedekezo de eros tamado is:
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #886 üzenetére
Melyik az a fegyver kiveve a Bow-t ami megeri ennyire kihegyezni a Critical Draw-t?
Meg ha ilyen kihegyezett akkor minek a weakness exploit? Eleve 100%-os affinityju minden Draw Attackod.Egyebkent en tokfeleslegesnek tartom a Critical Boost 3-at is. A masodik ketto minimalisat tesz hozza az elsohoz.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #865 üzenetére
Egy tempered Bazel azért tud sebezni rendesen. Engem a két tempered Bazel megfingatott rendesen, épphogy meglett két halállal. Sajnos én is azt vettem észre h magasabb szinten már kevés a jó játékos, nehezebb jó meccset kifogni. Múltkor bementem Diablosra és mire odaértem az egyik vadász már meghalt, mondom jól kezdődik...elkezdik mielőtt mindenki odaérne és hát meg is van az eredménye.
Szerintem pá hónap múlva jobb lesz a helyzet. Aki beletanul azzal jó lesz játszani, aki nem az meg lemorzsolódik úgyis. Majd ha jön a G rank, az lesz csak szuper.
Felőlem lehetnének erősebb szörnyek, csak a Kirin ne legyen erősebb.Az erős így is.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #792 üzenetére
Ahogy bejönnek a tempered szörnyek, mindenki összeszarja magát én is ezt vettem észre. Tempered kirint is inkább egyedül csináltam mert ha a végén hal meg valaki és bukjuk az nem kellemes érzés.
Sok a marha, még a thunderproff mantlet sem használják..
Talán pár hét v hónap múlva már ügyesebbek lesznek a játékosok. Bár aki eljut a tempered szörnyekig az nem lehet olyan rossz. Kivéve ha mindent multiban csinált.
Sok a kamikaze, csak ütik ész nélkül. Már fogják be a szörnyet de még mindig üti valaki..
Ritka a jó parti amikor egy húron bendülünk. Volt már h olyan profikkal voltam hogy pár perc alatt odalett nergigantr. Mondjuk sok Nergigante meccs van ls ott általában vannak jók. De mondjuk egy Kushalara alig találni valakit. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #786 üzenetére
Az igen.
Sztem az ilyen játékos még wcre se megy ki. Mennyit kell már naponta játszani hogy azt elérje valaki?
Más:
Ma meglett elsőre a tempered kirin. Szólóban, longswordel, két halállal. Nem volt könnyű, beleizzadtam. Eddig ez volt a leginkább koncentrációt és taktikát igénylő vadászat.
Összeraktam egy kezdetleges "kill kirin" buildet, 34es thunder védelemmel, divine blessinggel. Fire longsword híján a Nergigante sworddel mentem neki. Thunder mantle is rajtam volt és így is baromi nehéz volt. Párszor azért megfeküdt. Vicces volt h mikor már elment aludni és aláraktam pár bombát, pont a robbanástól feküdt ki.megkönnyebbülés volt mert már untam az unfair villámait. Kétszer is azért haltam meg mert feküdt a karakter és persze alámrakta a villámait és mikor kelek fel akkor fainteljen.. korrekt.
Most már farmolgathatom a tempered kirint is. Hurrá. -
sp8787
addikt
válasz
Silterax #724 üzenetére
Egyes egyedul Teostra veszelyes ebbol a szempontbol raadasul neki is csak a supernova tamadasa azt meg lelovod flash-el. Vagy ha nem tudod akkor sem oneshot-ol valojaban.
Tehat a te logikad szerint minel nagyobb a DPS-ed annal nehezebb pl. Nerg farkat levagni.
Na ne mar!Egyebkent tenyleg mindenki ugy jatszon ahogy akar es elvezi ez a lenyeg.
En egy DPS-whore vagyok es megsem mert akkor mindenhova meg plussz Expert Jewel-eket raktam volna a peldaban. -
sp8787
addikt
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #717 üzenetére
Nekem sem ilyen az armorom mert nincs earplug jewelem igy muszáj bent hagyni a basel cuccokat.
Nem rossz a Barroth hammer de plussz jewelek nélkül nem hatékony. Ha meg összerakom a free ammor maxra akkor elveszik az earplug. Az meg kell nekem. Maradok egyelőre a Nergiganate hammernél.Jól gondolol hogy a két tempered bazel után megugrik a hunter rankom?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Silterax #607 üzenetére
Valóban hiányzik egy térképrészlet, én el bírom képzelni, hogy egyfajta 1 year anniversary DLC-ként elérhető lesz homokos tengerparttal, pálmafákkal, tengerszint alá menő barlangokkal meg miegyebekkel. Meg ugye magdit a tenger felé üldöztük el, sztori szempontból esélyes lehet, hogy az új terület fele a fenti lesz, a másik meg fortyogó lávás, termálfürdős megoldás (Lavasiothnak új otthon) és bekerülhetnének a vízben, víz közelében élő régi-új elderek is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Silterax #605 üzenetére
Köszönöm, de teljesen mindegy, melyiket farmolom. IGN wiki szerint az arany Investigation dobja legjobban 16% eséllyel, utána az ezüst 8%-kal, Tobi, Jyu és Barroth ugyanazzal az eséllyel.
A lelkemet melengetem azzal, hogy mem csak én szívok.Ja és íjjal vagyok, Barrothnál gyalran 8 body partot török össze csapatban.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Silterax #496 üzenetére
Van Agitator skillem, tehát nekem az a jó, ha idegállapotban vannak
Sword & Shield mostantól a kedvencem. Talán 2 vagy 3 fegyver van, amivel sík talajról is meg lehet ülni a szörnyek hátán: sword & shield, long sword és insect glaive. Long swordban nem vagyok biztos, de van egy kombó, ami a levegőbe küld. Természetesen szerintem az összes fegyverrel lehet rodeózni, ha van egy csúszható lanka vagy kis szirt, de annál nincs szebb, mikor 3 insect glaive-es társ mellett te többször rodeózol, mint ők
És az is fincsi, amikor szépen készítik elő a kivégzőtámadásukat (khm... professzor úr), aztán te kitartod a pajzsod, hogy NOPE és 25%-ot sebeznek, aminek a fele vissza is jön.
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #470 üzenetére
Ha normalis Rarity 7 Hammert akarsz teljesen felaugmentalni ahhoz 4 db Warrior kell. Pl. a Diablos Shatterer II-hez. Mondjuk nekem van 5 db.
A Rarity 8 fegyverekhez Hero kell es csak 1szer tudod augmentalni. Szerencsere az Axe of Demons(Diablos tree) az Rarity 8-as es volt Hero-m hozza. Az ,hogy milyen gem kell az a fegyvertol a rarity-jetol meg a valsztott augmentalastol fugg. Biztos van egy par amihez valoban Wyvern gem kell.
Armorokhoz ha jol emlekszem tenyleg Wyver vagy Bird Wyivern kell de csak az alacsonyabb rarityhez ha jol emlekszem.
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #467 üzenetére
Az armor-hoz nem kell warrior streamstone. Oda sztem a rarity-nek mefelelo streamstone kell sima vagy a glowing.
A Warrior az az alacsonyabb rarity-ut fegyverekhez kell amiket tobbszor is tudsz augmentalni.
A legmagasabbakhoz Hero Streamstone kell.
Ertelemszeruen a fegyvernek megfelelo. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #445 üzenetére
Én elsősorban a dragon miatt gondoltam rá. Most egyelőre egy felfejlesztett Odogaron szettem van, az jó a longsword-höz. A speed sharpening nekem sokat számít.
Biztos lesznek később jobb armorok is, de még nem tartok ott. Most úgy gondoltamaz az elder dragonokhoz jó lenne ez a Dober szett. Mert nincs jobb most még longsword-höz. Ahogy sp8787 írta az attack búnusz is jól jönne. A Dober helyett mit ajánlanál? Várjak még míg lesz jobb és addig kihúzom az Odogaronnal? Bár Nergigante is lement így. -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #445 üzenetére
Tegnap jotekonysagi galat tartottam volt 4db marhajo Investigation-om.
Wildspire Waste Tempered Teostra 15 min 5 Faint 5 Garantalt Reward 54000 zenny.
Gyakorlatilag masodpercek alatt betelt.Egyebkent a jatekosok tulnyomo resze sztem nem tudja ,hogy kell Inv-ket szerezni vagy csak siman lusta es inkabb nyomogatja a respond SOS gombot ami valojaban cca lehetetlen. Volt is a Redditen egy post ,hogy a true endgame boss az bejutni ezekre a questekre.
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #438 üzenetére
Elore bocsatom ,hogy nem en talaltam ki.
Van egy marhaegyszeru es gyors modszer a *9 Threat Level 3 Elder Dragon Investigation-ok osszeszedesere.
Eloszor is szerezni kell egy olyat ugyanebbol amit nem sajnalsz mert pl. marhasag pl. 15min 1 Faint vagy nincs csak 2 garantalt reward. A masik dolog ,hogy legyen pl. Teostra vagy Nergigante mivel azok nem nagyon mennek messzire.Na ha megvan ez az Invsetigation akkor azt bealdozva bemegy majd felveszed a Ghillie Mantle-t es szepen koslatsz az Elder Dragon utan es szedegeted fel a nyomait meg gyujtogeted ami utba esik. Igy marhagyorsan ossze lehet szedni egy jopar Investigations-t. En Tesotra-val probaltam es nagyon jol mukodott siman osszeszedtem vagy 5-ot.
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #438 üzenetére
A teljesen veletlenszeru pont ez a lenyeg. Tehat hiaba talalsz te Kushala nyomokat az adhatja barmelyik Eldert. Ja es olyan sincs ,hogy hany pont kell az is tok RNG. Azaz lehet ,hogy az elso Kushala nyomnal kapsz egy Val Haazak Investigations-t.
Nem Eldered-ekre meg pl. ez lehet meg jo Monster Hunter World : Find and Farm Tempered Monster Tracks
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #429 üzenetére
Na talaltam neked egy videot igaz a Elder Recess nincs benne de az marhakonnyu 1. Kushala feszke 2.Nergigante
MH World: Threat level 3 tracks locations
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest