Hirdetés
Aktív témák
-
konvergal
csendes tag
Kár. :(
Köszi azért a segítséget. -
konvergal
csendes tag
A videóvezérlő gammája alapból fel van véve amúgy nagyon sötét lenne. És így narancs ami eredetileg rószaszín.
-
KovacsUr
addikt
-
konvergal
csendes tag
Vagy nem erre gondoltál? Ez volt a hátuljára írva.
-
konvergal
csendes tag
GABA 14B itt nem látom milyen betű van utána AST-45A)
-
konvergal
csendes tag
Nincsen. Más megoldás nincs???
-
konvergal
csendes tag
És ezt a színhőmérsékletet hol tudom állítani?
-
KovacsUr
addikt
A színhőmérséklet nem stimmel, jól mondták előttem. Neked 6500 K-re van állítva, az összes többi gépen pedig 9300 K-re.
-
MaUser
addikt
válasz
konvergal
üzenetére
Csak egy ötlet:
Ha leveszed a monitorod hátulját valószínűleg találsz 3-4 potmétert mellyel be tudod állítani a fényerőt és nem kell szoftveresen bajlódni. (általában van a fókuszhoz, fényerőhöz, stb.) Csak jelöld be hogy honnan kezdted tekergetni. A 96-os Panasonic G4-emen is ez segített. -
konvergal
csendes tag
Tudom hogy nem vmi csúcsszuper. :(
Amúgy olyan 4 éves kb. De miért narancs a rózsaszín? Azért mert sötétedik? Szoftveresen van rajta fényerő. -
Lunatic
aktív tag
-
konvergal
csendes tag
Annyit tudok hogy gaba és nem kell installálni.
-
konvergal
csendes tag
Igen csak az a bajom hogy megnézettem másokkal is és nekik is rózsaszín csak nekem ilyen narancssárga. Amúgy ha manuálisan teljesen felveszem a fényerőt még akkor is sötét de szerencsére tudom állítani szoftveresen is.
-
Lunatic
aktív tag
Egyes monitorokon lehet különböző color mode-ok közül, választani.
A szín hőfokát állíthatod át, ahogy neked tetszik, hidegebb/melegebb árnylatú.
De az is lehet, hogy bazi régi a cucc, vagy a driverprogi van elállítgatva,
esetleg a monitorkábel/csatlakozó kontaktos, bár ilyenkor inkább színhiány áll elő. -
konvergal
csendes tag
Melyikre gondolsz?
Az enyém sokkal fiatalabb mint ami a suliban van. -
konvergal
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes problémám van: miért van az hogy az én monitoromon egy weblap háttere narancssárga de ha ugyanezt az oldalt megnézem pölö az iskolában akkor az ottani gépen meg rózsaszinű?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest