Aktív témák
-
Kolbee
tag
Áramingadozástól lehet az, hogy a szájbarúgott monitorom vibrál? Mert az előző 795MB-m akkor kezdett vibrálni, mikor tapasztaltuk, hogy a lakásban néha villognak a lámpák, és ez azóta tart. Elvittük a szervízbe aszonták képcsőhiba. ELőtte négy hónapig hibátlan volt. Most kicserélték. Hazahoztam a vadi új monitort, vibrál, mint az állat. Gyorsan vissza, boltba kipróbál, nyugodt kép. Mondom anyád. Aszonták adapterek zavarhatják, meg hangfala. Próbáltam mindent ugyanolyan szar. Szóval áramingadozás okozhatja?
-
Kolbee
tag
Na, szóval volt ez a monitor problémám. Ami azóta feltűnt, hogy olyankor csinálja, mikor sok villany ég a lakásban, meg mennek a tv-k, egyszóval van elektromos fogyasztás. Mikor csak a számítógép megy, akkoor csak egy icipicit lehet látni. Gondoltam ezt még lírom. Valszeg pénteken kijönnek a szerelők és megsasolják.
-
Kolbee
tag
Sziasztok!
Gáz van a Samsung 795MB monitorommal! Az eddigi hibátlan, tűéles kép periodikusan kissé remegve behomályosodik, majd újra kitisztul, és olyan vibrálós érzés, mikor nézem. Megfigyeltem és a vízsztintes képfrissítés csúszik el, és berezeg, föl-le, és ettől lesz homályos. Ezt elkezdte kb 20 perce filmnézés közben és azóta nem hagyja abba. Restartoltam is, megnéztem a kábelt, de nemtom mi lehet. Ötlet?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest