Aktív témák
-
Robaj
addikt
6600GT topic:
DM-Fan:
Beléptem a speciális fül alatt a GT menüjébe, ekkor hirtelen nagyon sötét árnyalatú lett a monitoron a kép.
A problémát sztem az okozza, hogy ebben a driverben vagy egy ún nVidia Direct Access menüpont, ami bele tud nyúlni közvetlenül a monitor (hardveres) menüjének beállításaiba és elcsavarta nekem a faszán beállított fényerőmet. Az international drivert töltöttem, de ez a menüpont kakukktojás, nem készült hozzá magyar fordítás. Egyébként az lenne a funkciója (gondolom én), hogy innen közvetlenül tudjuk b*sztatni a monitor beállításait. Ő is ezt teszi önkényesen, és akárhányszor belépek a GT menüjébe, lekúrja a monitor fényerejét és nekem kell manuálisan visszaállítanom. A moncsi egyébként egy LG Flatron F700B. Mondjuk kb. nem is szoktam belépni a driver menüjébe, miután beállítottam, de akkor is idegesítő probléma.
Latency :
Ez elég gyakori LG monitor + új forceware kombóval.
Töröld vagy nevezd át a Windows\System32 könyvtárban a nvmccs.dll és a nvmccsrs.dll-eket és eltűnik a Direct Access.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest