- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
pep
tag
guru gyere
-
pep
tag
.
-
pep
tag
nem csodát várok, hanem egy Gurut :) (MESTERt) :))
-
pep
tag
azért keresek valami moncsi gurut mert nem értek hozzá annyira, hogy ott a helyszínen megmondjam mi a baja. ha valaki jönne velem és tegyök föl hogy emberi áron javítható akkor az mindkettőnknek megérné. Ajkára kéne menni.
nem jön valaki hozzáértő?? -
pep
tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
előbb nézzük meg...
-
Johnny Cage
addikt
Ha pl. nincs benne képcső, akkor is csak szimplán nem lehet bekapcsolni.. ; ) Tehát azért nem mindegy, hogy mi a hibája. Előszőr megnézetném, de ha csak egy rekesz sörbe kerül, akkor elég egyértelműnek tűnik, hogy azok a monitorok nincsenek épp a legjobb formájukban (lehet, hogy kevesebbe kerülne egy újat venned, mint megjavittatnod - igy pedig túladni is nehéz lesz rajta, és az a rekesz mégiscsak többer ér... .).
-
pep
tag
sztem baromira megéri!
-
pep
tag
szóval lenne 2db 20'' eizo moncsi. a srác 1 rekesz sörért odaadja mind a kettőt. ha valaki nagyon ért a moncsikhoz szivesen várnám hogy elmenjünk és megnézzük lehet e javítani őket. megéri javítani sztem. ha meg tudja valaki csinálni, vigye mind a kettőt. én egy kis részesedést kérek az info miatt. :)
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest