Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
N3gro
aktív tag
HI! Komoly problémába ütköztem komplett számítógépem eladása előtt. Összeraktam az eladandó gépemet, és bekapcsolás után lila képernyő fogadott. Pár perc kínlódás és düh után rájöttem, hogy az adatkábel tört meg. A monitort szétkaptam, mivel az adatkábel nem kihúzható. 2 helyen csatlakozik a kábel a moncsihoz, nem lehet nagy ördöngősség a cseréje. A kérdésem hogy ilyen kábelt hol lehet kapni, kb. hány ft., és egyáltalán ezek szabványkábelek-e, vagy típustól függőek. Kérnék mindenkit, aki tud segíteni írjon, nagyon sürgős lenne a probléma megoldása. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest