- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidd el szervízbe, 2000 forintért kicserélik. Az pedig nem adat, hanem VGA kábel.
-
axlrose31
csendes tag
cső!bárhol akár bevásárlóközpontban is vásárolhatsz árnyékolt kábelt(pl.vga hosszabbito kábelt,az olcsóbb)levágod azt a végét amelyikre nincs szükséged,lehámozod a szigetelést és az árnyékolást,persze óvatosan.következő lépés: a monitorod szinvég paneljáról,általában ez a képcsöfoglalattal együtt a képcsövön van lehuzod a törött kábelt és elkezdesz rajzolni és méregetni(ha nem vagy profi))müszerrel dioda állásban összesipoltatod a panelról lehúzott véget a csatlakozó tüskéivel.valószinü hogy 1-2 -nél nem fog sipolni ,ott van megtörve a kábel.az új kábelen megteszed ugyanezt(rajzolj és irj le mindent mert később belezavarodsz).összeveted a 2 rajzot.megblankolod a vezetékek végeit és ha rám hallgatsz a panelról leforrasztod a csatlakozó aljzatot és a megfelelö szinü vezetéket a megf. helyre beforrasztod.ha elfogyott a feleződ,telefonos segitséget kérhetsz:0630-2139696 én már túl vagyok az 50.-dik műtéten.tudok adni még 1-2 tippet .
-
N3gro
aktív tag
HI! Komoly problémába ütköztem komplett számítógépem eladása előtt. Összeraktam az eladandó gépemet, és bekapcsolás után lila képernyő fogadott. Pár perc kínlódás és düh után rájöttem, hogy az adatkábel tört meg. A monitort szétkaptam, mivel az adatkábel nem kihúzható. 2 helyen csatlakozik a kábel a moncsihoz, nem lehet nagy ördöngősség a cseréje. A kérdésem hogy ilyen kábelt hol lehet kapni, kb. hány ft., és egyáltalán ezek szabványkábelek-e, vagy típustól függőek. Kérnék mindenkit, aki tud segíteni írjon, nagyon sürgős lenne a probléma megoldása. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Elektromos autók - motorok
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest