Új hozzászólás Aktív témák
-
Alaaf Pi
tag
Valami nekem ezzel nem tiszta: eddig nem történtek ilyenek, pedig voltak itt nagyon durva monstrumok mind NV, mint AMD oldalon, a Geforce 7xx, 7xxx széria idején, pláne a dupla GPU-s és egyéb csúcskategóriás monstrumok. Azok mégsem törtek.
Jó lenne látni hogy volt benn a házban, milyen házban, volt-e valami, ami elnyomta egy irányba. -
Rowon
őstag
Ezért szoktam a saját kártyámat is (ami egyébként jóval kisebb) behelyezni a gépbe úgy, hogy a gépház az oldalán fekszik. Ilyen 4090-ek alá meg kötelező lenne támaszt rakni.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
Dragon3000
veterán
Aki ekkora dög vga-t nem támaszt alá, az se normális, nekem csak egy evga 3080-am van, de ha nem támasztom alá, akkor a vga vége már 1cm-t hajlik le.
#37 Alaaf Pi Azt is nézd, hogy az a kártya csak 267mm hosszú volt, míg a mostani csúcs megoldások 300mm felett vannak, sokkal nagyobb terhelést jelent a pci-e foglalatnál is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- Új HP Omen 16 FHD IPS Nano 144Hz Ryzen7 5800H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3070 8GB Win11 Pro Garancia
- MacBook AIR 2017 EU bill Újszerű állapot
- MacBook PRO 2017 13" TouchBAR MAGYAR SpaceGray 16GB FULL DOBOZ 95% akksi
- Új HP Omen 16 QHD IPS Nano 165Hz Ryzen7 5800H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB Win11 Pro Garancia
- ZBook Fury G8 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB DDR4 1TB NVMe WIFI 6 ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest