Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Igazabol a kiforrottsaggal nincsen nagy baj, hanem egyszeruen a tervezesi parameterek kozel vannak a fizikai hatarokhoz es ilyenkor barmilyen kis problema hibat fog okozni. A hagyomanyos 12V-os tapcsati vagy haromszorosan volt tulmeretezve. Ha azt is elkzedted az elmeleti maximumhoz kozel hasznalni, akkor azert mar olvadtak neha a csatik.
-
Predatorr
őstag
Bedugtam ezt a 12hpwr kábelt a vga-mba, hangosan kattant (hogy a 6éves tápom 3db VGA csatlakozójában is), azóta is gond nélkül üzemel a 4080. Tényleg hülyének kell lenni, hogy LQrja az ember. Ha megnézzük, hogy a népesség hány százaléka az, szerintem ki is jön az arány.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Reggie0
félisten
Nem baj jo volt ugy. Bar azoknal a molexeknel is lattam mar cifrat. Peldaul a lomexben vasarolt olcso kinai pin-ekkel 120W-ot nem tudott atvinni, elkezdett olvadozni, szenesedni. A gyari molex pinekkel sosem volt ilyen gond.
#6 ROBOTER : A sporolason kivul es hogy uj porgetni akarjak az uzletet, kb. semmi.
[ Szerkesztve ]
-
slmSIG
tag
Én még azon csodálkozom, hogy nincs cikk a rengeteg 'törött-repedt' nyákról, a VGA hatalmas súlya miatt.
Arról van szó, a leégéses mizéria mellett, hogy a kártya a saját súlya miatt, egyszerűen 'beleszakad' a PCIe-foglalatba. A foglalatnál egy ponton, ahol gyengébb a nyák, bereped és el is törik. Ezt, javítani a több réteg miatt pedig, szinte lehetetlen.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
flexxx2
őstag
nagyon jó az a szobor,
kerestem is az embert, de se google se a ph keresője nem találta meg ("vga támasz")Dragon3000: eladó? ... csak viccelek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest