Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
padee
tag
vegulis ebben igazad van, jo erzes ha tudsz segiteni masoknak, de nekem pl. jobb igy normal userkent.
Az ember nem bannolhat kedvere akarkit, aki nem tetszik neki. Egy modertatornak elorelatonak, előzékenynek és példamutatónak kell lennie. Legalabbis en ezeket az instrukciokat kaptam a felettem levoktol.
Aki mod akar lenni, legyen, en nem szeretem annyira, de csinalom(nem itt!!!) mert vegulis megtiszteltetés is. Meg akarki vegulis nem lehet mod, nem igaz?
[Szerkesztve] -
padee
tag
tudod ki lenne...
egy zart szakmai forumon modi vagyok es a hatam kozepere sem kivanom, pedig csak kb 50 user van, de hogy azok mire kepesek....pedig a legtobb diplomas. miert is vallaltam el
nem olyan yo dolog am. persze egy kis hatalom meg minden, de mindig ésszerüen kell donteni, vki termeszetesen mindig megsertodik ha esetleg szukseg van MODI beavatkozasra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- Lightyear - befektetési app
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest