- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
de igen :(
mert nincs mivel! :(
de reményeim szerint hamarosan lesz
meg most nincs túl sok ötletem az egyik 5'25 ös helyre gondoltam hogy kivágom valamilyen alakban (kb mint a rack) és belegravírozom hogy Ghost vagy valami ijesmi vagy egy szép mintát tiggyátok mint amit a csajok a (nem vagyok biosz zseni) derekukra tetováltatnak hátulra egy olyasmit kellene találnom akkor vágok oda egy másik plexit és abba azt belegravírozom... nagyon állatul nézne ki az tuti -
-=Ghost=-
őstag
köszi
sz@rul... :(
elvileg szerdára vagy max csütörtökre lesz dremel em... de ha nem az gáz mert kitaláltam egy nagyon jól kinéző gravírt... (a radikal mod on van gy cikk a fagyott netivédőrács) abból jött az ihlet... szerintem nagyon jól nézne ki csak legyen dremel em tuti nekiesek... -
-=Ghost=-
őstag
nekem egy fekete genius billem van ami majd illeni fog a házhoz ha fekete lesz... :)
az egeremet nem fogom moddolni mert egy microsoft inteli explorer... anno meg 1-2éve 15e ért vettem és nagyon jó kis egér... nekem monnyuk most egy logitec mx700ra fáj a fogam csak 18e asszem és az meg egy egérért sok...
szal a billbe még belefüzögetném az EL wire t de az egérhez nm nyúlok nagyon jó kis egér szépen illik rá a kezem, nagyon szeretem... -
-=Ghost=-
őstag
abban biztos lehecc csak nekem is el kell keszülnie... (már csak a festés van)
meg még a billbe szeretnék valami neon wire szerűséget...
kékben... asszem EL wire nek híjják... nincs akkora fénye mint a neon wire nek de ez 1.5m hosszú... tény hogy furcsán tudnám csak megoldani neki a tápot de a terv már megvan és működne... :)
asszem a pentacomp ba van is 3000 körül cask most semmi pénzem...
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest