- Canon EOS DSLR topic
- Monitorkalibráló eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
de igen :(
mert nincs mivel! :(
de reményeim szerint hamarosan lesz
meg most nincs túl sok ötletem az egyik 5'25 ös helyre gondoltam hogy kivágom valamilyen alakban (kb mint a rack) és belegravírozom hogy Ghost vagy valami ijesmi vagy egy szép mintát tiggyátok mint amit a csajok a (nem vagyok biosz zseni) derekukra tetováltatnak hátulra egy olyasmit kellene találnom akkor vágok oda egy másik plexit és abba azt belegravírozom... nagyon állatul nézne ki az tuti -
-=Ghost=-
őstag
köszi
sz@rul... :(
elvileg szerdára vagy max csütörtökre lesz dremel em... de ha nem az gáz mert kitaláltam egy nagyon jól kinéző gravírt... (a radikal mod on van gy cikk a fagyott netivédőrács) abból jött az ihlet... szerintem nagyon jól nézne ki csak legyen dremel em tuti nekiesek... -
-=Ghost=-
őstag
nekem egy fekete genius billem van ami majd illeni fog a házhoz ha fekete lesz... :)
az egeremet nem fogom moddolni mert egy microsoft inteli explorer... anno meg 1-2éve 15e ért vettem és nagyon jó kis egér... nekem monnyuk most egy logitec mx700ra fáj a fogam csak 18e asszem és az meg egy egérért sok...
szal a billbe még belefüzögetném az EL wire t de az egérhez nm nyúlok nagyon jó kis egér szépen illik rá a kezem, nagyon szeretem... -
-=Ghost=-
őstag
abban biztos lehecc csak nekem is el kell keszülnie... (már csak a festés van)
meg még a billbe szeretnék valami neon wire szerűséget...
kékben... asszem EL wire nek híjják... nincs akkora fénye mint a neon wire nek de ez 1.5m hosszú... tény hogy furcsán tudnám csak megoldani neki a tápot de a terv már megvan és működne... :)
asszem a pentacomp ba van is 3000 körül cask most semmi pénzem...
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Lexus, Toyota topik
- Canon EOS DSLR topic
- Monitorkalibráló eszközök
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest